Симпатягите от "Walk Off The Earth" с поздрав за Elevation - видео

На здравословната храна и био продуктите залагат изпълнителите на Еlevation 2012. Букет божури, кленов сироп,  шест чифта бели мъжки чорапи и сигнални аерозолни свирки са сред екстравагантните желания на звездите на феста, който ще се проведе на 22-24 юни на военното летище в Доброславци.

Сред обичайните изисквания на изпълнителите са голям брой памучни хавлии, огледала цял ръст, закачалки, меко и приятно осветление. В звездното меню преобладават домашно приготвено гаспачо, горещи супи, вегетариански плата, био продукти, голям брой люти чушки, джинджифил, карибска, индийска и традиционна местна кухня, асортимент от домашни сладкиши и много плодове. Гримьорните на изпълнителите ще бъдат декорирани с удобни мебели, множество ароматни свещи, саксийни цветя и цветни аранжировки.
Сред желанията на звездите има и две много сърдечни – един от артистите държи да получи пет български пощенски картички с марки, а други - всякакви възможни местни сувенири.

Фестивалният билет за Elevation ще ви даде възможността да видите за първи път на бг сцена изпълнителите: Erykah Badu (на снимката), Cypress Hill и Sean Paul.  Другите звезди, които ще се качат на сцената са: Fatboy Slim, Groove Armada, Rev.Run от Run DMC, Nneka, Kosheen, Chambao, Parov Stelar Band, Roni Size, Walk Off The Earth и др.

По време на фестивала ще има 59 различни музикални изпълнения, както и многобройни дейности и атракции, които ще поддържат уникалната парти-атмосфера.

Организаторите уточняват, че еднодневни билети за събитието няма да се пускат в продажба - нито предварително, нито на входа на военната авиобаза Доброславци. Единствените билети, които ще могат да бъдат закупени на място ще бъдат фестивалните пасове на стойност 99 лева, валидни за всички дни и нощи на фестивала. 

Свързани новини

Elevation прескача директно в 2014

20.05.2013

Cypress Hill обещаха да се върнат отново

25.06.2012

Миленита на Elevation 2012

16.05.2012

Sеan Paul на Elevation 2012

15.05.2012

И Cypress Hill на Elevation 2012!

15.05.2012