Рут Колева с нов сингъл

Очевидно е, че младата БГ звезда Рут Колева няма време за почивка. Певицата е готова с песента "Moving Forwаrd" - сингъл от готвения в момента втори самостоятелен албум.

През изминалата седмица излезе летния хит на Ogi 23 ft. Рут, "Black Magic Woman", докато изпълнителката и новоизгряващото продуцентско и Dj дуо Basscatz са снимали видеото към песента "Moving Forward”.

Два снимачни дни, най-модерната техника и млад снимачен екип, използват за локация стара  и порутена сграда на ул. Г.С. Раковски в София. Оказва се, че мястото е доста опасно, но въпреки силните притеснения, екипа не спира работа и се справя успешно с финализирането на кадрите, необходими за добрия резултат.

Рут и Blasscatz се познават от години, като заедно с единият от тях певицата прави и първите си лайв изпълнения в началото на музикалната си кариера.

След наградата "Певица на Годината” и над 160 концерта в последните 16 месеца, Рут завършва работата по втория си самостоятелен албум, който ще излезе тази година. Освен, че песента "Moving Forward” е сингъл от новия й албум, се очаква да влезе и в много  европейски радиостанции.
 

Свързани новини

"Шестият ден"

15.01.2013

Гърдев е с 5 номинации за наградите Икар

11.01.2013

Любен Дилов-син се сгоди

03.01.2013

Стотици изпратиха Георги Калоянчев

21.12.2012

Влади Ампов - Графа представи албума си

18.12.2012