Sеan Paul се присъединява към CYPRESS HILL на Elevation 2012

Elevation Music Festival продължава да добавя качествени имена към все по-впечатляващата си програма. Както първи ви съобщихме, новите имена, които ще се качат на главната  сцена на фестивала редом с Fatboly Slim, Erykah Badu, Groove Armada (DJ set), Nneka, Kosheen, Chambao, Walk Of The Earth и Prov Stelar Band, са кралете на хип-хопа CYPRESS HILL и ямайската звезда SEAN PAUL.

Рап триото от Лос Анжелис:  B-Real, Sen Dog и DJ Muggs,  не се поколеба да потвърди участието си на Elevation Music Festival 2012, за да изпълни мисията си и зарадва своите фенове с първото си изпълнение на живо у нас.
CYPRESS HILL (Сайпърс Хил) отдавна представляват волята на народа и се отличават с погледа си към реалността на живота в гетото и използването на испанския език в техните рими.След девет албума, продали повече от 20 милиона копия в световен мащаб, групата предефинира и разбива границите на хип-хопа, като създава наистина вулгарни песни със изявен бас, блажени отнесени мелодии и агресивен хард-рок.  Те "патентоват” сливането  на рапа с рока в началото на своята кариера и също експериментират с безброй  други стилове през годините. Известни с невероятните си сценични шоута по време на концерти,  Cypress Hill вече 25 години са едни от гигантите на съвременната музикална сцена. Благодарение на Elevation Music Festival българските меломани ще могат лично да се уверят в това.
Въоръжен с нов албум,  визия и страст към музиката, зареден с енергия SEAN PAUL ще стъпи на сцената на фестивала, за да се срещне за първи път с феновете си в България.

Супер звездата от Ямайка Sean Paul (Шон Пол) е продал над 10 млн. албума в цял свят от момента, в който изгрява на музикалната сцена през 2000 година със записа “Stage One”. С неоспорими хитове на соло музикант като: “Deport Them,” “Like Glue,” “Give It Up To Me” and “Get Busy“ и редица изпълнения с други музиканти от величината на Beyonce и тяхната съвместна песен „Baby Boy”, Jay Sean’s “ и „Do You Remember” и Blue Cantrell’s  с “Breathe“, Sean Paul се утвърждава като един от най-продуктивните поп изпълнители от своето поколение.
Билети за фестивала, който ще се състои на 23 и 24 юни, с откриващо парти на 22,  могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена от 99лв.

Свързани новини

Elevation прескача директно в 2014

20.05.2013

Cypress Hill обещаха да се върнат отново

25.06.2012

Звездите от Elevation ще хапват без месо

13.06.2012

Миленита на Elevation 2012

16.05.2012

И Cypress Hill на Elevation 2012!

15.05.2012