Фреди Меркюри "оживя" на концерт на Queen в Москва

Британските рок легенди от Queen Роджър Тейлър и Браян Мей направиха грандиозен спектакъл в Москва.

Те излязоха на сцената на Олимпийския спортен комплекс заедно с малдия певец Адам Ламбърт и изпълниха всички легендарни хитове на групата, като дори пяха с виртуален Фреди Меркюри.

Младият Ламбърт, целият в черно, предизвика недоумение сред руската публика, която отначало доста еднозначно прие неговите подкани и не съвсем благоприлични подхвърляния.

Залата обаче полудя от възторг при изпълнената от него и Роджър Тейлър "Under Pressure", и особено след като към тях се присъедини и Брайън Мей, който припяваше на младия певец.

Соловото изпълнение на Ламбърт на "Who Wants to Live Forever" трогна всички зрители.

След изпълненията на Тейлър на "A Kind of Magic" и "These Are the Days of Our Lives" започна носталгичната част на концерта.

От архивни видеозаписи и фотографии Фреди Меркюри "оживя" за феновете си. Когато от спуснатия над сцената екран в края на песента "Love of My Life" в концерта се включи , сякаш от отвъдното и Фреди, публиката полудя, разплака се и се взриви. Точно в този момент стана ясно, че въпреки силния глас на Ламбърт подкрепен от рок динозаврите Тейлър и Мей, не е възможно да бъде заменен гениалния Меркюри.

Самият Ламбърт не мисли да го заменя. Той внася в изпълненията на хитовете на Queen своето виждане, прави своя интерпретация, предаде РИА Новости.

Свързани новини

Изненада!

01.12.2023

Queen са по-заредени от всякога

30.03.2023

Легендата от Queen стана рицар

15.03.2023

Нова песен с гласа на Фреди Меркюри

14.10.2022

Албум на Queen направи рекорд

20.07.2022