Синът на Силвестър Сталоун бил мъртъв от седмица

Сейдж Сталоун - синът на холивудската легенда Силвестър Сталоун,  който беше намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис миналия петък, може да е умрял цяла седмица, преди да бъде открит.

Неназован източник заявил пред сайта TMZ, че икономът на Сейдж получил стриктни инструкции да не влиза в стаята му и дори да не почуква на вратата.

Напоследък синът на Силвестър Сталоун живеел като отшелник, прекарвайки дни в стая, пълна с фасове, тенекии от бира и гниеща храна, добавил източникът.

Неговият адвокат обаче твърди, че Сейдж не е употребявал наркотици, пиел рядко, дори планирал да се ожени в Лас Вегас за своята дългогодишна приятелка.

Силвестър Сталоун понесе тежко смъртта на най-големия си син. 66-годишната звезда се завърна в Лос Анджелис, след като научи за смъртта на сина си.

Много от коментарите в американските медии гласят, че смъртта на Сейдж не е случаен инцидент, тъй като в стаята му са били открити шишета от лекарства. Синът на Силвестър Сталоун направи своя актьорски дебют през 1990 г. във филма "Роки 5”, където участва заедно с баща си.

Свързани новини

Алекс Раева на гости на Еви Павлова

23.04.2021

Mind Trips и Алекс Раева с нов клип

12.04.2021

Отиде си джаз легендата Чък Кърия

12.02.2021

Три сета музика за ценители тази събота

03.02.2020

Mind Trips с нов сингъл - “Definitely”

13.01.2020