Памела Андерсън идва в България за новото издание на ВИП Брадър

Американската плеймейтка Памела Андерсън, позната у нас най-вече от сериала "Спасители на плажа", пристига в София след 1 седмица. Тя ще влезе в най-луксозната къща, строена досега за риалитито ВИП Брадър(VIP Brother), съобщиха от Нова тв. Така Памела ще се превърне в първата световна звезда, гостувала в българското риалити шоу!

Все още се уточнява колко време Пам ще остане със съквартирантите, но по всяка вероятност 45-годишната звезда ще бъде снимана в продължение на 3 дни.

Времето на актрисата било доста ограничено. Тя бърза да се прибере в Щатите, за да участва в тамошното поредно издание на "Дансинг старс", което започва през октомври, съобщи "24 часа".

Участието на Памела никога не е безплатно, както и на нашите известни лица. Хонорарите и на българските звезди, и на чужденката не са оповестени засега. Сумата зависи от продължителността на престоя , обясниха от екипа на шоуто. Със сигурност тя ще е многократно по-висока от парите на българите.

За три дни в индийското шоу тя е получила 25 милиона рупии, което е приблизително около 550 000 долара.

Близо два месеца са продължили преговорите с Андерсън. С нейния агент е говорено 57 пъти по телефона и са разменени 133 мейла, сочи статистиката на Нова тв. Заради часовата разлика разговорите са започвали в 20 ч. българско време и често са продължавали до сутринта.

Самата Памела Андерсън била много въодушевена, че ще идва в България. Казват, че обичала да пътува и да разглежда нови места.

Седмица преди началото на шоуто е ясно, че Ники Кънчев  и Александра Сърчаджиева ще са водещи, а писателката Людмила Филипова няма да участва. За сметка на това в къщата най-вероятно ще влезе провокативният актьор Иван Ласкин.

Очаква се Фънки - собственикът на "София мюзик ентърпрайзис", да влезе с мисията да отслабва. С тази цел той ходи от 2 месеца при диетоложката Енджи Касабие, съобщи още "24 часа".

С мисия отива и Владимир - синът на Стефан Данаилов. Той сам искал да проповядва от екрана религиозното учение, на което се е отдал напоследък.

Николета Лозанова май също ще е сред съквартирантите. Била поканена и певицата Люси Дяковска.
 

Свързани новини

За радост на феновете

17.07.2024

Драконите се завръщат

10.06.2024

Възходите и паденията на фамилия Болдуин

07.06.2024

''Хари Потър'' сериал през 2026г.

27.02.2024

Хитов сериал със Селена Гомес се завръща

26.01.2024