Мишо Шамара: "Изключете ме от ГЕРБ"

"Не искам да съм от ГЕРБ, а ако по документи все още съм член на тази партия, изтрийте ме ", каза Мишо Шамара пред БГНЕС в отговор на вчерашния коментар на премиера Бойко Борисов, че не познава, нито слуша "този рапър".

"Наистина много съм помагал на ГЕРБ и на Борисов в самото начало”, каза варненският рапър. Мишо Шамара обясни още, че по никакъв начин отношението на политиците не го обижда, но отказа да бъде част от "тази система".

Днес и главният прокурор Борис Велчев коментира скандала с песента на Шамара и Сарафа "Бяло, зелено и червено" и започналото е разследване срещу тях. Велчев съобщи, че е разпоредил на Софийската апелативна прокуратура да изиска документите по образуваното досъдебно производство и каза, че е разговарял с наблюдаващия прокурор, но мотивите за образуване на дело са му се сторили неоснователни.

По-рано днес Шамара заяви пред ТВ7, че цялата сага е започнала преди година и половина, когато го извикали във варненската полиция да дава обяснения.  

"Направиха ни безплатен пи ар", казаха още и двамата певци. "Политиците трябва да се занимават със сериозни неща, взеха да размятат нашите текстове". Двамата изказаха благодарност към главния прокурор Борис Велчев. "Той единствен показа разум", похвалиха го рапърите.

Тeкстовете в песента "Бяло, зелено и червено" около цветовете на флага са изпълнени от Конса (Камен Стоянов), а репликата "Не вярвам в ГЕРБ, но силно вярвам в герба" е на Сарафа (Мартин Серафимов). Производството е срещу Мишо Шамара заради репликата му, че не той опорочава знамето, а знамето опорочава нас и срещу Камен Стоянов заради текста от песента, който гласи:

"От трите цвята най-много обичам бялото.
Зеленото го пуша и съм high.
Не прекалявам с нищо,щото I dont wanna die,die.
Червеното е като мензис, като кисела мацка с Тойота Авенсис".

Свързани новини

"Шестият ден"

15.01.2013

Гърдев е с 5 номинации за наградите Икар

11.01.2013

Любен Дилов-син се сгоди

03.01.2013

Стотици изпратиха Георги Калоянчев

21.12.2012

Влади Ампов - Графа представи албума си

18.12.2012