Брад Пит бил най-лошият мъж в леглото на Анистън

В светлината на скорошния си годеж с Джъстин Теру, актрисата Дженифър Анистън разкри някои пикантни подробности от спалнята си.

Не се знае дали звездата от "Приятели" просто иска да дразни бившия си мъж Брад Пит, но в последно време тя наистина изглежда щастлива с годеника си и дори призна, че е готова за деца с него. На снимката - щастливите родители Уил Копълман и Дрю Баримор показват на Дженифър Анистън и Джъстин Теру снимка на новородената си дъщеричка.

Както стана известно преди дни, актрисата е написала писмо до Брад Пит, в което признава, че за първи път от седем години му прощава всичко.

За да налее масло в огъня звездата публично разкри някои интимни подробности от връзката си с Джъстин Теру, отбелязвайки, че двамата имат невероятна физическа химия, а той е толкова чувствен, еротичен и сексапилен мъж...за разлика от Брад Пит.

Не за първи път Джен сравнява по любовни умения своите сексуални партньори. За нещастие на Пит всички мъже, с които Анистън е била, са по-добри от бившия й мъж в леглото. /БГНЕС

Свързани новини

Дженифър Анистън май е бременна

12.12.2012

Джен ползва дубльорка за сцени по бельо

22.08.2012

Анджи купи на Брад хеликоптер

15.05.2012

Ридли Скот гледа отвъд "Прометей"

10.05.2012

Анистън и Теру нямало да се женят

25.04.2012