Джей Ло ще се вози на луксозен джип из София

Броени дни остават до концерта на Дженифър Лопес в София. За първото си гостуване у нас латино дивата пристига с над 10 ТИР-а оборудване.

Освен това продукцията ще е допълнена и от два крана, които да изградят декорите на сцената. Екипът, с който пристига звездата, надхвърля 80 души.

Специално за комфорта на Джей Ло от организаторите Symphonics Entertainment Group предоставят на разположение луксозно SUV возило. За останалата част от екипа ще се погрижат 16 мини вана, които ще са на тяхно разположение през цялото време от престоя им в България.

Певицата сподели, че е развълнувана по повод концерта, защото винаги се старае да даде най-доброто от себе си, за да направи уникално шоу на феновете. Запитана какво е нейното послание на тези хора, които са твърде срамежливи, за да танцуват, Джей Ло отговаря.

"Не вярвам, че има такива хора. Според мен всеки иска да танцува, дори и да знае, че не е най-добрият в това. Затова бих ги окуражила чисто и просто да го правят”.

Билетите за концерта в България са от 90 лв. до 130 лв. и се разпространяват в мрежата на Ивентим - (www.eventim.bg) и неговите партньори, както и онлайн в мрежата на ТикетПро България (www.ticketpro.bg).
 

Свързани новини

Новата музика тази седмица

04.02.2022

Джей Ло прави дует с Тейлър Суифт

10.09.2013

Джей Ло иска отново да се омъжи

16.05.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Дженифър Лопес - концертът в снимки

19.11.2012