Джей Ло падна на колене с българския трибагреник

Певицата Дженифър Лопес падна на колене с българския трибагреник пред препълнената зала Арена Армеец в София, предаде БГНЕС.

Малката Дженифър Лопес от Бронкс, позната на милионите си фенове като Джей Ло, не просто спечели българската публика, но и остави в сърцата й един спомен за усмихнатата, грееща от сцената, лъчезарна и истинска Дженифър. Дженифър, която е открила истинската любов в живота си в лицето на многобройните си почитатели по цял свят.

България стана част от световното турне на изпълнителката "Dance Again", което ще обиколи 26 страни само в Северна и Южна Америка, преди да дойде в Европа. В нашата страна звездата пристигна с огромен екип от близо сто души, половината от които танцьори.

На сцената в неделя вечерта дивата смени осем тоалета и взриви сцената с впечатляващи танци, невероятна хореография и сценично поведение. "Готови ли сте София, защото нямате избор", закани се суперзвездата на хиляди си български почитатели, които бяха дошли да я видят и чуят.

След бляскавото отриване на вечерта с най-големите стари хитове като "On The Floor" и "Waiting For Tonight" певицата с пуерторикански корени откри истински ринг на сцената. След оспорвана и енергична музикална "борба" шампионката Лопес ни върна към миналото си и мястото, където е израснала – малък квартал на Ню Йорк. Независимо от бляскавите костюми, световната слава, милионите продадени копия и почитатели Дженифър ще си остане просто "малкото момиче от Бронкс", сподели тя от сцената. През цялата вечер тя искрено си говореше с всички, споделяше, питаше, отговаряше на емоциите, които се събираха, преливаха и избухваха от сърцата на всички.

Дженифър откри сърцето си, разказа живота си и допусна почитателите си да видят най-скъпите й хора – нейните две деца и мъжът до нея Каспър. От откровено видео с любимия й изпълнителката отправи призив да не спираме да се обичаме и забавляваме. През голяма част от времето публиката можеше да види най-личните мигове и преживявани с малките й близнаци Макс и Ема, които са заедно с нея в България.

За много малка част от времето латино дивата накара всички да поемат глътка въздух, връщайки ги към самото начало с красивата балада "Love Don`t Cost A Thing". "За какво искате да си говорим", попита тя българите, които смело започнаха "разговора" за любовта. А това накара певицата искрено да се засмее, докато поглъщаше цялата тази любов идваща от залата.

Събирайки цветята, които засипаха сцената, певицата вдигна от земята българското знаме и го прегърна. Държейки ръката си на сърцето Дженифър Лопес падна на колене пред пълната зала, която изригна. И думите й вече нямаха значение...

Така след като стана номер 1 в Билборд Топ 200 и номер едно за филм и албум в една и съща седмица, певицата зае и първото място в сърцата на малки и големи, решили да прекарат неделята си с латино красавицата.

Бурните концерти на изпълнителката започнаха още в началото на лятото, когато на 14 юни в Панама сити беше даден старта на световната й обиколка. Есента настъпи, а звездата стигна до Балканите, където в последните няколко дни изнесе концерти в Турция.

След България Джей Ло се отправя към Белград, където ще бъде следващото й мегашоу "Never Gonna Give Up". /БГНЕС

Свързани новини

Новата музика тази седмица

04.02.2022

Джей Ло прави дует с Тейлър Суифт

10.09.2013

Джей Ло иска отново да се омъжи

16.05.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Пускат още седящи места за Джей Ло

09.11.2012