Ето ги и новите съквартиранти в Big Brother - All Stars

Тризначките Вяра, Надежда и Любов посрещат десет нови Съквартиранти в Къщата на Big Brother тази вечер. Освен българските звезди от риалити формата, в Къщата влизат и двама македонци, известни в държавите си след участие във форматите “Fashion Stage” и “Велики брат”. 

Eто ги и имената на новите Съквартиранти:

Панайот Кючуков (Пацата), на 29 години, участвал в Big Brother 3, работи като изпълнителен директор на футболен клуб Гълъбово


Признава, че иска да участва в Big Brother All Stars, защото Big Brother е неговият живот – където и да отиде, хората го свързват с предаването. Иска да изпита себе си и да стигне до финала. Описва се като интересен, непредвидим, скандален и различен. Мечтае всички да го познават и коментират. 

След първото си участие в Big Brother, Панайот се занимава с музика, като работи с фолк изпълнителя Константин, а впоследствие става президент на футболния клуб на Гълъбово и дори отваря собствена дискотека в града. 

Амбицията на Пацата е след това негово участие в шоуто, публиката да го помни поне още 20 години и хората да не спират да говорят за него. Как ще го постигне – част от стратегията му е да бъде най-активният участник във формата. 

Найден Найденов, на 32 години, участвал в Big Brother 1 и VIP Dance 

Казва, че в това издание на Big Brother ще се опита да не бъде толкова краен. След излизането си от Къщата на Big Brother 1 е преосмислил поведението си и е преценил, че не бива да бъде импулсивен и емоционален до такава степен. 

От участието му до днес много неща са се променили – казва, че  таксиметровите шофьори не му искат пари за услугите си, както и че в заведение постоянно се случва хората да искат да го почерпят. Участието му в Big Brother му е помогнало да сбъдне една истинска мечта – да направи собствено телевизионно предаване. 

Александра Апостолова, на 31 години, поп изпълнителка, участвала в X Factor 

Сани e на мнение, че  печели любовта на публиката с непринуденото си поведение и искреност.  Признава, че понякога хората я  смятат за сурова и надменна, но всъщност е много състрадателна и обича да помага. След участието си в X Factor е станала по-уверена в себе си и е разбрала, че е в състояние да се пребори с почти всички свои страхове. 

Александра констатира, че музикалния риалити формат е дал страхотен старт в кариерата й, но в личен план е станала доста по-затворена. 

За участието си в Big Brother All Stars казва, че това е провокация към самата нея и че влиза в Къщата, защото има нужда от предизвикателство и промяна. В шоуто обещава да бъде просто себе си, защото това е успешна стратегия, която вече е проверила.

Лиляна Ангелова, 29 години, участвала в Big Brother 3, работи в семейната фирма на родителите си

Лиляна влиза в шоуто, за да се покаже на България своето ново аз –  днес тя е по-сериозна и улегнала.  Признава, че след участието си в Big Brother 3, всичко в живота й се променя в положителна посока, а днес познава себе си по-добре от всякога. Лили влиза в Къщата, защото има нужда от разнообразие и нови емоции.

Борислав Борисов, 31 години, ръгбист, участвал в Big Brother 3

Влиза в шоуто отново, защото иска да изпита вълнението, което помни от предишното си участие. Казва за себе си, че е дисциплиниран, харесван и весел. Целта му е да стигне до финала.

Цеце Орешкова, на 24 години, от Македония. Тя е манекенка, участвала във реалити формата “Fashion Stage” 

Цеце обича да готви, чисти и танцува. Ще участва в Big Brother All Stars, защото иска да има международна кариера. В Къщата иска да докаже, че македонците и българите са близки народи. Мечтае да я запомнят с нейната добрина и искреност. 

Димитър Колев Казълов, участвал в Big Brother 1, на 49 години. Има малък частен бизнес в сферата на услугите

Стихии са му строителството и градинарството, разтоварва се с разходки сред природата, риболов и телевизия. Влиза във Big Brother All Stars, за да провери дали пак ще бъде изгонен първи, както и от любопитство – интересно му е кои са останалите Съквартиранти и как са се променили тези, които познава. 

Димитър казва за себе си, че обикновено е кротък и добронамерен, но може да бъде и много импулсивен. Всички съседи и приятели го познават единствено като разговорлив и шеговит . В Kъщата ще се опита да бъда контактен и дружелюбен. 

Не си е поставил за цел да спечели голямата награда, защото не е състезателен тип, не е стратег и не вярва, че точно пък на него ще се случи.

 
 

Мирослав Атанасов Георгиев, на 32 години със собствен бизнес, участвал в Big Brother 2

Мотото му е “Винаги бъди себе си и ще бъдеш оценен.” Влиза в шоуто, за да изпита още веднъж емоциите, които Къщата ще му предложи. Описва се като висок, строен, и усмихнат, но признава, че му е трудно да говори за себе си. Целта му в шоуто ще е да стигне до финала, защото го приема като всяко друго състезание в живота. 

Стойка Стефанова, на 33 години, актриса, асистент-режисьор, участвала в Big Brother 1

Вярва, че човек може да постигне всичко с отдаденост и труд. Интересува се от сценични изкуства, планински туризъм, здравословно хранене, колоездене и плетива. Казва за себе си, че е амбициозна, пряма и честна. Чувства се горда със семейството си, мъжа до себе си и артистичните си проекти. 

Никола Настески /Лестер/, на 22 години, студент и манекен от Скопие. Участвал e в сръбското реалити шоу “Велики брат”

Обича да играе футбол и да тренира във фитнеса. Не се отказва, докато не постигне целта си. Решава да влезе в Big Brother All Stars, защото това за него е истинско предизвикателство. Надява се в Къщата да срещне красиви момичета и да се забавлява. 

Свързани новини

Парис Хилтън: “Аз съм обикновено момиче"

17.09.2013

Vip Brother стартира

16.09.2013

Дойде финалът на Big Brother All Stars

17.12.2012

Big Brother All Stars са във война

28.11.2012

Майката на Панайот влиза в Big Brother

26.11.2012