Дойде финалът на Big Brother All Stars

Big Brother All Stars обещава страхотно шоу за финала - една от най-колоритните звезди  във VIP Brother тази година – Люси Дяковска, се завръща в България, специално за големия финал тази вечер.

Певицата заедно с други известни лица от екрана са част от специално подготвен спектакъл за края на Big Brother All Stars. Сред изненадите довечера са танцовият дебют на водещата Алекс Сърчаджиева, както и  изпълнение на световния хит „Let me entertain you” на Robbie Williams, което Люси ще подари на всички фенове.

И докато отвъд стените на Къщата звездите се готвят за грандиозното шоу, в нея финалистите Найден, Боби, Стойка и Никола се вълнуват за големия финал, на който тази вечер зрителите ще изберат победителя в първия All Stars сезон в България.
Четиримата участници имат творческата задача – да напишат и прочетат на живо коледни обръщения, с които ще се представят в последната битка за гласовете на феновете си на финала.

За първи път в историята на Big Brother в България зрителите ще имат шанса да надникнат зад кулисите на шоуто, за да разберат как всъщност  се прави едно от най-успешните риалити предавания. Заедно с Алекс Сърчаджиева, феновете пред телевизионните екрани ще видят уникални кадри от продукцията, както и ще се запознаят с част от екипа й.

На живо в студиото с четиримата финалисти ще се срещнат гостите на Ники Кънчев – Магардич Халваджян, Къци Вапцаров, Камелия, Марта Вачкова и Иван Ласкин. Всички те, заедно със самите участници, ще проследят последните изненади на сцената, а името на големия победител в Big Brother All Stars става ясно до броени часове.
                                                                       

 

Свързани новини

Парис Хилтън: “Аз съм обикновено момиче"

17.09.2013

Vip Brother стартира

16.09.2013

Big Brother All Stars са във война

28.11.2012

Майката на Панайот влиза в Big Brother

26.11.2012

Панайот заживя тайно в Big Brother

22.11.2012