Нов участник влиза в Big Brother All Stars

Малко повече от седмица, след като прeкрачиха прага на Къщата на Big Brother All Stars, звездите в шоуто вече са в истинска война помежду си. Лагерите се променят ежедневно.

Повод за поредното спречкване, което зрителите ще видят тази вечер, отново е Панайот. Той наруши правилата на Big Brother, като в продължение на половин час обсъжда с Миро, Боби и Найден предстоящите номинации. Тъй като това е абсолютно забранено в шоуто, Big Brother реши да накаже всички Съквартиранти, като ги лиши от съществена част от и без това оскъдните хранителни запаси.

Ограничението предизвика бурни реакции и напрежение сред всички, а критиката отново беше насочена към Панайот и неговото невъздържано поведение. Дори най-близкият човек на Съквартиранта от Гълъбово, Найден призна, че ще го номинира довечера.
Междувременно, напрежението между Стойка и Пацата продължава да расте, както и това между Тризначките и Боби, а в Къщата се оформи и нов конфликт – българи срещу македонци.

Първите номинации очи в очи са днес, скандалите в Къщата стават все по-чести, а звездите дори и не подозират, че тази вечер ги очаква нова провокация.  За първи път в историята на риалити формата у нас в Къщата ще живее и един зрител, избран чрез онлайн кастинга на Nova Play. Името на новия участник все още се пази в тайна, но за сметка на това продуцентите са подготвили изненада и за феновете на шоуто.  Те ще имат възможността да изберат първата мисия на гост Съквартиранта. След края на живото предаване тази вечер във Facebook страницата на шоуто https://www.facebook.com/vipbrother.bg всички почитатели ще могат да гласуват, като избират между няколко варианта на мисии. Изборът  ще продължи да утре, 29 ноември, 12.00 на обяд, а резултатите ще бъдат обявени в епизода в четвъртък.

 

Свързани новини

Парис Хилтън: “Аз съм обикновено момиче"

17.09.2013

Vip Brother стартира

16.09.2013

Дойде финалът на Big Brother All Stars

17.12.2012

Майката на Панайот влиза в Big Brother

26.11.2012

Панайот заживя тайно в Big Brother

22.11.2012