Панайот е първият изгонен, Big Brother му даде шанс да остане в шоуто

Зрителите на Big Brother гласуваха Панайот - Пацата да е първият изгонен от Къщата, но Big Brother реши да му даде втори шанс, като го върне в шоуто. Условието е Панайот да живее в Тайната стая, без знанието на Съквартирантите и да изпълнява безпрекословно мисиите, които ще му се дават.

Ако се справи с тях, той ще се върне обратно в Къщата като пълноправен Съквартирант. Ако не успее, Big Brother ще му даде безплатен билет до Гълъбово и Пацата завинаги ще напусне Къщата. Панайот прие условията на Big Brother и влезе в Тайната стая.
Пацата, Стойка, Дими и Сани бяха номинирани в първите елиминации на Big Brother All Stars. Те получиха най-много гласове за изгонване от Съквартирантите си. Във втората част на живото предаване телефонните линии бяха отворени и зрителите гласуваха с негативен вот кого не искат да виждат в Къщата повече.
Стойка беше номинирана от четирима от участниците. Мисията й да се представи като примадоната на Къщата се оказа неуспешна, тъй като останалите Съквартиранти избраха Сани за най-претенциозна. В Изповедалнята Стойка се разплака, след като стана ясно, че бюджета на Къщата ще бъде драстично намален и Съквартирантите ще трябва да живеят със 100 лева на седмица. Най-ядосан от провала на мисията е Пацата, който обвини Стойка за това, че не е била достатъчно убедителна.
Единствената номинация за македонската красавица Цеце дойде от Борислав, който подозира, че тя и Никола имат (или са имали) връзка. Никола от своя страна получи две номинации.
 

Свързани новини

Парис Хилтън: “Аз съм обикновено момиче"

17.09.2013

Vip Brother стартира

16.09.2013

Дойде финалът на Big Brother All Stars

17.12.2012

Big Brother All Stars са във война

28.11.2012

Майката на Панайот влиза в Big Brother

26.11.2012