10 звездни сватби през 2012 година

Започваме с най-харизматичната двойка на певецът и актьор Джъстин Тимбърлейк и актрисата Джесика Бийл, които сключиха брак на 19 октомври на дискретна церемония в Южна Италия.

Актьорите са заедно от 5 години, а любопитното около сватбата им беше, че са накарали гостите си да подпишат специално споразумение, с което да гарантират, че ще пазят в тайна подробностите около събитието възможно най-дълго. Все пак снимки от сватбата им се появиха ексклузивно в сп. "People".

(бел.на ред.) Ако Анджелина Джоли и Брад Пит или пък Дженифър Анистън и годеникът й Джъстин Теру бяха казали официалното „Да”, както възнамеряваха, те щяха да се конкурират за титлата „най-харизматичната женена двойка на годината”.

Най-изненадващата сватба на годината пък беше на изпълнителите на главните роли в култовия телевизионен сериал „Досиетата Х” Джилиан Андерсън и Дейвид Духовни. В продължение на години между агентите Мълдър и Скъли нямаше дори и намек за интимност и изведнъж, 10 години след края на поредицата, двамата сключиха брак. Според слуховете, Джилиан се премества при Дейвид веднага след развода му с Теа Леони, и не след дълго двамата подписват официално.

Един от най-големите плейбои в Холивуд, Райън Рейнолдс, реши да сложи край на кратките връзки и се ожени за младата актриса Блейк Лайвли на интимна церемония в Южна Калифорния. Двойката е заедно едва от миналата година, като скоро закупи общото си жилище. За 35-годишният Рейнолдс това е втори брак, след кратка женитба за колежката си Скарлет Йохансон. Сега предстои да разберем дали актьорът не е пристрастен към кратките неща.

Друг холивудски красавец - 42-годишният Матю Макконъхи пък реши да превърне дългогодишната си връзка в официално семейство и се ожени за майката на двете му деца Камила Алвес. Сватбата е протекла в тесен семеен кръг на церемония в Тексас.

Холивудските сватби не свършват – все пак за изминалата година те са малко повече от разводитеsmiley Актрисата Ан Хатауей се омъжи за приятеля си Адам Шулман на малка церемония в Калифорния. Преди време красавицата беше споделила, че е възнамерявала да остане сама, но срещнала Адам и "се влюбила като глупачка".

Бг шоубизнесът също има с какво да се похвали през 2012 г. – брак сключиха музикантите от група „Те” Ясен Велчев и Преслава Пейчева. Звездата от „Под прикритие” Ивайло Захариев се ожени за приятелката си Миряна на нетрадиционна церемония. Още по нетрадиционното е, че актьорът целунал за първи път булката си на олтара и нито миг по-рано.

Сватбата на актьорите Ники Илиев и Саня Борисова, които от няколко години са една от най-популярните бг светски двойки пък беше в народен стил в родопските села Ковачевица и Лещен, където Илиев по-рано засне режисьорския си дебют "Чужденецът”.
Мис България 2010 Ромина Андонова сключи граждански брак с половинката си - футболиста Дарко Тасевски, а няколко месеца по-късно го дари и с дъщеричка.

Завършваме десетката на звездни сватби с брака на бившия съпруг на покойната Уитни Хюстън Боби Браун, който 3 месеца след смъртта на певицата се ожени за годеницата си Алисия Етеридж. Боби и Алисия, която е и негов мениджър, бяха сгодени от месец май 2010 г., когато 43-годишният певец й предложи брак по време на свой концерт.


 

Свързани новини

Силна заявка за наградата

22.03.2024

Burgas Summer Live с още една дата

05.05.2023

#BestNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023

Най-популярните знаменитости в Instagram

23.02.2023

Spice New Year парти посреща 2023

01.09.2022