10 звездни развода през 2012 година

Първи, не само в класацията ни, но и през 2012 година, официално обявиха, че се развеждат певицата Кейти Пери и актьорът Ръсел Бранд.

Бракът на двойката продължи само две години, а според информациите Бранд е поискал развода, като за причина той е изтъкнал, че певицата взима кокаин. Раздялата не покруси за дълго звездите, които през годината постигнаха сериозни професионални успехи, а Кейти смени две гаджета – модел и китарист.

Едно семейство за пример се разпадна също в самото начало на годината. Манекенката Хайди Клум и певецът Сийл обявиха, че се развеждат след 7 години брак и 3 общи деца. Певецът дълго време изглеждаше съкрушен от раздялата, което си пролича най-вече от скриването му от обективите. За сметка на това Хайди изглежда по-красива от всякога, а кариерата й на модел и на телевизионна водеща процъфтява. 

Безспорно най-коментираният развод през 2012 г. е този на актьорите Том Круз и Кейти Холмс, които бяха заедно от 6 години. Естествено в съда, като причина за развода бяха посочени "непреодолими различия". Според всеобщото мнение обаче сциентологията, на която Том е пръв последовател е основната причина за развода на двойката и то най-вече влиянието на самопровъзгласилата се религия върху възпитанието на малката Сури Круз.

Тук е коректно да изтъкнем другата най-шумна светска раздяла през тази година. Любимата двойка на тийнейджърите - Кристен Стюарт и Робърт Патинсън , за които се говореше, че планират брак, се раздели след 2 години на романтична любов. Раздорът в техните отношения дойде след изневяра от страна на Кристен, която беше заснета да разменя целувки с женения режисьор на „Снежанка и ловецът” Рупърт Сандърс. След като Робърт веднага се изнесе от общото им жилище и месеци наред двамата избягваха медийни изяви, любимците от ”Здрач” представиха последния филм от сагата заедно и таблоидите отново заговориха, че любовта им се е възродила. Това обаче все още не е официално потвърдено.

В средата на годината официално стана известно, че е дошъл краят и на друга любима актьорска двойка. Джони Деп и Ванеса Паради бяха една от най-симпатичните светски двойки,  които живееха без брак в продължение на 14 години. Всяко нещо обаче има край и докато Ванеса се грижи за двете им деца - Лили-Роуз и Джак, Джони завладя сърцето на шеметната Амбър Харт и се отдаде се на музикалното си хоби.

У нас, актьорите Нина Димитрова и Васил Василев-Зуека обявиха, че се развеждат след близо 20 години съвместен живот. Двамата буквално отпразнуваха раздялата си с последното представление на „Шинел”, на което  поканиха приятели и фенове. Междувременно, Зуека разкри, че от 10 месеца е с новата си приятелка Ани Вичева и се надява да изкара останалата част от живота си с нея.

Довършваме десетката на топ разводите на годината с няколко шумни раздели на популярни личности. През април си казаха „сбогом” вокалистът на Maroon 5 Адам Ливайн и топ моделът Анна Вялицина. Двамата изкараха заедно 2 години. Толкова просъществува и връзката на тийн идолите Джъстин Бийбър и Селена Гомез. Според слуховете, раздялата им е по желание на 20-годишната актриса, която била "загубила доверието си” в Бийбър. Други разпространени причини бяха, че двете звезди са с толкова натоварени програми, че не им остава време за любов, както и любовен романс на Бийбър със звездата на "Victoria’s Secret” Барбара Павлин.

След по-кратки връзки сами останаха Брадли Купър и Зоуи Салдана, както и други холивудски красавци - Аманда Сейфрайд и Джош Хартнет. Романсите им бяха кратки дори за знаменитости, като продължиха едва по 4 месеца.

Утре четете кои са звездните сватби на 2012 година.

Свързани новини

Силна заявка за наградата

22.03.2024

Burgas Summer Live с още една дата

05.05.2023

#BestNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023

Най-популярните знаменитости в Instagram

23.02.2023

Spice New Year парти посреща 2023

01.09.2022