Невероятният китарист SLASH идва в България на 4-ти февруари 2013!

Невероятният китарист Слаш (Slash) днес анонсира датите за своето Източно и Северно европейско турне. Сред тях е и България, като един от най-големите китаристи в рока ще представи актуалния си проект на концерт на 4 февруари в зала "Фестивална". Организатор на събитието е Most of Evil Music.

За най-заклетите фенове на Слаш, първите 600 билета – по 200 броя от всяка ценова категория, ще бъдат пуснати в продажба с 10 лева отстъпка, съответно на цени от 70, 60 и 50 лева.

Продажбата на билети в мрежата на Тикетпро стартира на 28 ноември (сряда), а цените са: Fan Pit – 80 лева, седящи места – 70 лева, правостоящи места – 60 лева

Слаш безспорно е един от най-великите китаристи на нашето време, виртуозен музикант, брилянтен композитор, талантлив текстописец и неповторим бохем по душа, чиято роля в световната музика е повече от главна! За своята 30-годишна кариера, преминавайки през легендарните банди Guns’n’Roses, Velvet Revolver и Slash's Snakepit, Слаш оставя ярка огнена следа и историята на съвременния рок.

Днес, актуалната банда на Слаш е тандемът на китарния герой с певеца Майлс Кенеди (SLASH, feat. Miles Kennedy & The Conspirators), която българската публика ще има щастието да чуе на живо само след няколко месеца. През май тази година формацията записва и официално издава вторият солов албум на Слаш “Apocalyptic Love”, който е поводът и за настоящото турне.

Албумът влиза под #4 в Щатите и на #2 в Канада, а Слаш повтори този успех и в Европа и Австралия, регистрирайки още едни 13 влизания в Top 10 на класациите.

Свързани новини

Слаш разтърсвa София

04.02.2013

Слаш обеща страхотно рокендрол шоу

09.01.2013

Виж Слаш на алеята на славата в Холивуд

10.07.2012