Beyoncé ще се появи на корицата на мартенския Vogue

Beyoncé ще бъде на корицата на мартенското издание на модната библия "Vogue".

31-годишната певица, която на 7 януари 2012 стана майка за първи път, разказва за емоцията да дадеш нов живот в света. "Раждането на малката Blue Ivy беше безболезнено", заяви Beyoncé, която описва тази дата като "най-щастливият ден в живота й".

"Чувствах се майка още в първия месец на бременността. Мислех, че няма как да съм по-привързана към бебето, докато не го видях. По време на контракциите и в началото на раждането си представях как моето дете трябва да мине през една много тежка врата. Не можех да мисля за собствената си болка, като си представях какво й е на нея. Двете си говорехме, знам, че звучи налудничаво, но имаше комуникация", разказа звездата. "Всичките ми близки хора бяха с мен в болницата, така че оставих всичките си притеснения извън стаята", обясни още певицата.

В броя звездата коментира и раздялата с мениджъра си, който е и неин баща: “Баща ми ме научи на толкова много за това как се прави бизнес, сега го разбирам много по-добре... Много от лудостите, които извърши, бяха необходими.”

Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Бионсе се възражда с RENAISSANCE

29.07.2022

R&B кралицата язди кон в оскъдни дрехи

07.07.2022