Michael Bublé издава новия си албум на 23 април

Очакваният с нетърпение нов студиен албум на Michael Bublé, To Be Loved, ще бъде издаден на 23 април през Reprise Records. Оригиналният първи сингъл “It’s A Beautiful Day” ще бъде пуснат на 25 февруари. 

To Be Loved, шести студиен албум в кариерата на Bublé, идва след неговото празнично CD Christmas, което продаде седем милиона копия по цял свят и успя да се превърне във втория най-продаван албум на 2011, изпреварен само от Adele.
 
Продуцираният от Bob Rock To Be Loved е записан във Ванкувър и Лос Анджелис и включва микс от любими песни, както и четири оригинални парчета, в написването на които участва и самият Bublé.
 
“After All” е друга от четирите оригинални композиции, написана и изпълнена съвместно с неговия приятел Bryan Adams. Новият албум също така ще включва хитове, записани преди това от някои от любимите музикални герои на Bublé, включително парчето на Bee Gees “To Love Somebody”, “Nevertheless (I’m In Love With You”) на Dean Martin, тоталния хит от 70-те години на миналия век на Jackson 5 “Who’s Loving You”, “To Be Loved” на Jackie Wilson и класиката “Have I Told You Lately” на незабравимия Elvis Presley. Към Bublé ще се присъедини и актрисата Reese Witherspoon за изпълнение на нежната “Something Stupid”, записана първоначално от дуета Frank и Nancy Sinatra.
 
“Новият ми албум е за любовта, щастието, веселието и сладките неща. Да работя с моя приятел и дългогодишен сътрудник Bob Rock, който продуцира целия албум, беше изключително вълнуващо. Ние сме много добър екип. Обичам песните, които избрахме този път. Беше страхотно също и да работя още веднъж с моите партньори текстописци”, коментира Bublé.
 
Албумът To Be Loved на Michael Bublé ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Майкъл Бубле с кавър на Оливия Родриго

19.07.2022

Виж Майкъл Бубле и видеото на "Higher"

28.03.2022

Майкъл Бубле съобщи прекрасна новина

23.02.2022

Майкъл Бубле с нов албум

07.02.2022

Майкъл Бубле с юбилеен коледен албум

22.10.2021