Janet Jackson се омъжила тайно за катарски милиардер

Janet Jackson тайно се омъжи за катарския милиардер Wissam al Mana, съобщава АП, позовавайки се на официално съобщение на младоженците. Според съобщението сватбата е била тиха частна церемония в края на 2012. 

Самата връзка на изпълнителката не е била тайна - Janet Jackson се срещаше с Wissam Al Mana от 2010, по-малко от година, след като приключи седемгодишната връзка на Jackson с Jermaine Dupri. Срещата на Janet и Wissam била на откриването на хотел в Дубай. Al Mana е на 37 години и е управляващ директор на Al Mana Retail - семейната му луксозна корпоративна група в Средния изток. Jackson е на 46.
 
Двамата решили да признаят за брака си, защото слуховете и измислиците за сватбата им вече излизали от контрол. 
 
“Слуховете за екстравагантна сватба просто не отговарят на истината”, казват в официалното си обръщение младоженците, в отговор на тиражираните слухове за 20 милиона, похарчени за приказна церемония. “Миналата година сключихме брак на тиха, частна и красива церемония. Сватбените подаръци на всеки от нас към другия бяха дарения към любимите за децата на другия благотворителни фондации.”
 
За Jackson не е новост да бъде потайна за брачните си планове - новината за брака й с Rene Elizondo Jr. през 1991 се появи чак когато двойката всъщност се раздели - през 1999, спечелвайки си прозвището "най-добре пазената тайна на Холивуд". 

Свързани новини

Лаптопи капитулират пред Джанет

18.08.2022

Виж първи трейлър на JANET JACKSON.

05.01.2022

Излиза филм за разголването на Джанет

02.11.2021

Джанет Джаксън скоро с нова музика

03.08.2021

Janet Jackson - “Made For Now”

17.08.2018