Излиза документален филм за разголването на Джанет Джаксън на Super Bowl

Новият документален филм, посветен на най-спорния момент от кариерата на Джанет Джаксън - разголването на гърдите ѝ по време на шоуто на Super Bowl, вече има премиерна дата. 

Лентата е озаглавена "Malfunction: The Dressing Down of Janet Jackson" и ще дебютира по FX и Hulu на 19 ноември. Историята ще вникне в детайли около неизправността на костюма на Джанет Джексън, което доведе до разголването на гърдите й пред очите на милиони хора, по време на съвместното шоу с Джъстин Тимбърлейк на Super Bowl през 2004 година. 

Инцидентът вбеси пуританите и породи хиляди оплаквания до телевизионните оператори. Редица граждански организации и активисти заклеймиха проявата като "порнографско шоу", а продуцентът MTV получи солена глоба. Не липсваха и конспиративни теории, според които изпълнителите са действали преднамерено, за да повдигнат рейтинга на предаването, а защо не и своя собствен. 

Изпълнявайки заедно хита на Джъстин "Rock Your Body" в момента, когато той изпява: "I"ll get you naked by the end of this song" (Ще те оставя гола до края на тази песен) дърпа кожения корсет на Джанет, който се къса и едната гърда на звездата изскача навън пред очите на стадиона и телевизионната аудитория. Според двете звезди, костюмът е бил ушит лошо и затова при по-рязкото движение се е скъсал и това е довело до неприятния инцидент.
 
 
Според много наблюдатели обаче, голотията и последвалият скандал по време на най-гледаното телевизионно събитие в САЩ, са целяли ефектен рекламен трик за Джанет, чийто нов албум "Damita Jo" е планиран да излезе няколко месеца по-късно. 

Тези твърдения така и не получиха реални доказателства, но сега екипът, който засне шумно дискутирания филм за Бритни Спиърс "Framing Britney Spears", ще ни предложи по-задълбочен разказ за случилото се тогава, включително кадри от момента и нови интервюта със замесените.

Очаква се документалният разказ да разгледа ефекта върху рейтингите и кариерите на двете звезди и различното въздействие, което случката има съответно върху Джанет и Джъстин. Певицата понесе много негативи от инцидента, чиято кариера тръгна надолу. За сметка на това, Джъстин Тимбърлейк остана незасегнат от станалото на сцената и продължи да се радва на много успехи. 

Източници разкриха, че ще бъдат разгледани многостранните аспекти на събитието, а интервюта са взети от всички, които са участвали в шоуто - танцьори, стилисти, режисьори и тн. На този етап обаче няма информация дали главните участници ще коментират случилото се. 

Свързани новини

Лаптопи капитулират пред Джанет

18.08.2022

И Джъстин продаде правата си

30.05.2022

Виж първи трейлър на JANET JACKSON.

05.01.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Джанет Джаксън скоро с нова музика

03.08.2021