Ясно е кога започват новите епизоди на "Сексът и градът"

След години спекулации и слухове за връщането на "Сексът и градът" на екран, това най-накрая става факт. Сериалът се излъчваше по HBO от 1998 до 2004 г. в 94 епизода през шестте си сезона, припомня life.dir.bg. 
 
Актрисите от "Сексът и градът" отново заедно
 
Новият сериал, който е озаглавен "И просто така" се очаква да започне в края на тази година. Актрисата Сара Джесика Паркър направи важно съобщение на нейните фенове и тези на "Сексът и градът". В кратко видео с нейно участие, тя сподели кога ще е премиерата на новите епизоди. Клипът беше пуснат в YouTube канала на HBO Max. Това е и платформата, която ще ни даде възможността да проследим приключенията на Кари, Миранда и Шарлот.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 
Докато Сара Джесика Паркър съобщава за премиерата на сериала, фонът зад нея са няколко кадъра от снимачната площадка, където се вижда как трите приятелка се разхождат из града. "Здравейте от Ню Йорк, Пето авеню. Снимаме новата глава от "Сексът и градът" или както ние обичаме да ѝ казваме "И просто така". Междувременно премиерата ще бъде през декември по HBO Max", добавя актрисата.
 
 
Както вече стана ясно, Саманта няма да участва в новите епизоди, но някои от старите герои се завръщат на екран. Част от тях са Тузаря, Стийв и Хари. Новите серии ще проследят живота на Миранда, Кари и Шарлот, които се сблъскват с всякакви трудности в живота, но въпреки това се опитват да запазят приятелството си.
 
В сериала "И просто така" ще има и нови попълнения. Известно е, че ще бъде от 10 серии, които ще бъдат по 30 минути.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024