Джанет Джаксън разкрива целия си живот в JANET.

Джанет Джаксън сподели триминутен трейлър на новия документален филм, който в цели четири часа има намерението да разкрие всички аспекти от живота й.

Лентата е озаглавена JANET JACKSON. и предстои да излезе в две части - на 28 и 29 януари. Става ясно, че певицата работи по филма в продължение на пет години, а премиерата му ще ознаменува 40-та годишнина на едноименния й дебютен албум от 1982 г. Това не е всичко - очакваме нова музика от Джанет, като заедно с документалния филм е планиран да излезе и последният й албум "Black Diamond".

В трейлъра виждаме много архивни кадри от ключови моменти от живота на Джанет, включително на семейството й, както и на брат й Майкъл Джаксън и смъртта му през 2009 г. Засяга се темата с обвиненията срещу Майкъл, дългогодишните спекулации за тайното й раждане през 80-те, за сложните й взаимоотношения с мъжете, както и вътре в семейство Джаксън. Разбира се, обсъдено е и скандалното разголване на певицата на финала на Super Bowl през 2004 година, което само по себе си стана тема на друг документален филм. 

Излиза документален филм за разголването на Джанет Джаксън на Super Bowl

 
По повод предстоящото излъчване на четиричасовия документален филм от Lifetime и A&E съобщиха: "JANET. е интимен, честен и нефилтриран поглед към нейната неразказана история. Това ще бъде окончателната история за Джанет Джаксън. Една от най-продаваните и успешни изпълнителки в историята на музиката, Джанет се радва на огромни успехи, преживява невероятна трагедия и претърпява бурен личен живот пред очите на изключителен обществен контрол. Без да остане нищо скрито, JANET. повдига завесата към личността й за първи път и разкрива най-интимните моменти от живота на звездата, заснети някога от камера." 
 
В трейлъра виждаме части от интервютата с Миси Елиът, Марая Кери, Жанел Моне, Теяна Тейлър, Тайлър Пери и др. Междувременно самата Джанет също коментира различните аспекти от живота си, признавайки: "Имаше моменти, когато просто не се вписвах." Тя обсъжда връзката с баща си - покойния мениджър на таланти Джо, когото описва като "много строг" и "отговорен за нейния живот и кариера".
 
Документалният филм включва и множество лични кадри, включително на братята й, както и на покойния рапър Тупак Шакур. Певицата казва: "Това е моята история, разказана от мен. Не през очите на някой друг. Това е истината. Гледайте го или не. Харесайте го или го мразете. Това съм аз!".

Свързани новини

Лаптопи капитулират пред Джанет

18.08.2022

Излиза филм за разголването на Джанет

02.11.2021

Джанет Джаксън скоро с нова музика

03.08.2021

Janet Jackson - “Made For Now”

17.08.2018

Janet Jackson пак на турне след развода

04.05.2017