Janet Jackson тръгва на турне след раздялата с бащата на детето си

Суперзвездата Janet Jackson обяви, че ще поднови турнето си след близо двугодишно прекъсване, пише bgnes.com. Певицата, която през 2015 прекрати обиколката заради бременността си, съобщи тази седмица датите за 56 концерта в Северна Америка по-късно тази година. 
 
В послание до своите фенове 50-годишната Jackson заяви, че е благодарна за своя четиримесечен син Eissa Al Mana и потвърди раздялата с баща му – катарския милиардер Wissam Al Mana. "Да, аз се разделих със своя съпруг, в съда сме, а останалото е в ръцете на Бог", каза по-малката сестра на краля на попа Michael Jackson. Певицата беше изключително дискретна по отношение на личния си живот откакто се омъжи за Al Mana през 2012, чиято компания разпространява луксозни марки на Персийския полуостров, а състоянието му се оценява на 1 млрд. долара. 
Jackson също така обяви, че променя името на своето турне, което първоначално се казваше "Unbreakable". Сега обиколката, която започва на 7 септември в Луизиана и завършва на 17 декември в Атланта, ще се нарича "State of the World", като все още не е ясно дали ще има продължение и в Европа. Все още не са известни причините, по които певицата се раздели със своя съпруг. 

Свързани новини

Лаптопи капитулират пред Джанет

18.08.2022

Виж първи трейлър на JANET JACKSON.

05.01.2022

Излиза филм за разголването на Джанет

02.11.2021

Джанет Джаксън скоро с нова музика

03.08.2021

Janet Jackson - “Made For Now”

17.08.2018