Среща с актьорите от "Арт" и "Дакота" през май и юни в Сатиричния театър

След представленията "Арт" и "Дакота" през Май и Юни актьорите ще се срещнат със зрителите, ще раздават автографи и ще се снимат със своите фенове. Срещите ще са веднага след края на представленията "Арт" на 11 и 13 май, 1 и 26 юни и "Дакота" на 29 май и 12 юни,  във фоайето на театъра.
 
По време на есенното турне през 2016 подобни срещи имаше във всички градове, в които Захари Бахаров, Владимир Карамазов и Юлиан Вергов гостуваха, както и по време на второто и третото издание на европейската инициатива Нощ на театрите. Такива съпътстващи театралните постановки акции са част от европейската стратегия за сближаване на театъра и неговите публики и се радват на голям интерес.  
 
 
За трима дългогодишни приятели разказва постановката "Арт" на Ясмина Реза. Марк, Серж и Иван стигат до дълбоки откровения и прозрения, провокирани от модерното изкуство и от темпераментните си характери. 
 
 
А в пиесата "Дакота" на топ драматурга Жорди Галсеран подреденият и перфектен живот на главния герой Иполит неочаквано се преобръща. След две седмици в кома, той започва да сънува кошмари, а те, един по един, започват да се случват. Светът на Иполит започва да гу­би своите очертания и никой не може да разбере, къде свър­шват сънищата и къде започва реалността.

Свързани новини

Почина Татяна Лолова

23.03.2021

"Любовни истории" с чикагски привкус

19.02.2021

МТ "Николай Бинев" с безплатен спектакъл

16.04.2020

"Европейски музикален фестивал" - наесен

23.03.2020

Цветелина Василева е Турандот

04.03.2020