Psy ще пусне нова песен през април

Южнокорейската сензация Psy съобщи, че ще пусне нова песен през април след глобалния си хит "Gangnam Style" и ще направи голям концерт в Сеул, за да отбележи повода, информира "The Telegraph".

Psy обяви, че песента ще бъде записана на корейски и английски, а видеото, което (естествено) ще бъде качено в YouTube, ще включва субтитри на шест езика – китайски, тайски, испански, френски, португалски и индонезийски. "През април 2013 ще издам нов сингъл, който ще излезе едновременно в цял свят. Ще направя концерт, който ще може да гледате на живо в YouTube. Само за вас", казва Psy.
 
Билетите за концерта, наречен "Happening", излизат в продажба днес, съобщи агенцията на певеца. Той ще изпълни както новата песен, така и свои стари хитове. 35-годишният рапър, чието истинско име е Park Jae-Sang, се сдоби със световна слава след песента "Gangnam Style" - сатира на луксозния начин на живот в богат квартал на Сеул. Песента се превърна в безпрецедентен хит, най-гледаното парче в YouTube и оглави класациите в цял свят.
 
Рапърът получи най-високото отличие за култура в Южна Корея, а миналия месец пя на церемонията по встъпването в длъжност на новата президентка Park Geun-hye.

Свързани новини

Рекодите на "Gangnam Style"

03.04.2023

Новата песен на PSY с 200 млн. гледания

03.06.2022

Сменят датата за концерта на Gipsy Kings

21.06.2018

Psy се връща с нов албум

26.08.2015

"Gangnam Style" буквално счупи YouTube

04.12.2014