Beyonce става кралица в нов филм на Disney

За никой от феновете на Beyonce няма съмнение, че тя е кралица - на сцената и в сърцата им. И все пак има нещо, което дивата няма, я винаги е мечатела за него - короната на истинска кралица, като кралица Тара от 3D продукцията на Disney, "Epic", на която R&B звездата ще даде гласа си. Премиерата на лентата ще е през май.

"Винаги съм си представяла, че ще участвам в анимационен филм. Винаги съм искала да бъда кралица", споделя Beyoncе в официалното промо на филма. "Кралица Тара е много важна фигура в "Epic". Тя прази красотата на природата в света, в който живее и сигурността на хората си."
 
Приключенското фентъзи ще включва в звездния си състав още Amanda Seyfried, Colin Farrell и Aziz Ansari. Сюжетът проследява битката между доброто и злото в гората, която управлява героинята на Beyonce. "Всичко в този филм е мащабно - действията, образите", допълва тя. "Това е филм, който определено ще оправдае заглавието си."
 
Извън дубльорските си филмови ангажименти звездата в момента довършва работата по петия си солов албум преди предстоящото й световно турне.

Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Бионсе се възражда с RENAISSANCE

29.07.2022

R&B кралицата язди кон в оскъдни дрехи

07.07.2022