Nicole Scherzinger: "Понякога ми се иска да бях по-порочна"

Nicole Scherzinger смята, че настойчивостта й да се държи на ниво и да не се въползва от възможностите си я е лишило от успеха на много нейни колежки. Всъщност, смята тя, в нея има твърде много "класа", за да може да участва в надпреварата за Grammy, Oscar или Tony.

Бившата звезда на Pussycat никога не се е появявала на Бродуей и е играла само в два филма; въпреки това обаче тя смята, че репутацията й на "добро момиче" й е попречила да завоюва своето място в шоубизнеса.
 
"Идвам от силно религиозно семейство. Дядо ми беше свещеник. И ако те ме подкрепят във всичко, което правя, а те го правят, значи съм ОК. Аз съм самоуверена, но с класа; знам как да се забавлявам", споделя тя пред британския "The Independent". "Но нямам сенчесто минало. Да си призная, понякога ми се иска да бях по-порочна. И щях да съм много по-успешна, ако бях", добавя тя. "Това е толкова брутална инудстрия. За да успееш, трябва да продадеш душата си на дявола... Може би затова все още не съм на върха на кариерата си. Искам да кажа, къде е моята награда Тony, моето Grammy, моят Oscar? Защо нямам нито едно от тези все още?"
 
Явно сме пропуснали момента, в който артисти като Adele или Jennifer Hudson получават поредицата си от награди - начело с Oscar - заради повсеместните си голи снимки и порочната си репутация...

Свързани новини

Nicole Scherzinger в турнето на Bocelli

06.04.2016

Scherzinger и J Lo пяха на сватба

16.02.2015

Scherzinger пак скъса с Hamilton

05.02.2015

Nicole Scherzinger стана лондончанка

13.11.2014

Nicole Scherzinger предизвика катастрофа

24.10.2014