Разкриха нов план за покушение над Justin Bieber

Осъденият убиец, обвинен в планирането на кастрацията и убийствотo на Justin Bieber е бил преместен в изолатора, след като е разказал в писмо до телевизията за новите си планове - да взриви звездата на някой от концертите му. 

Dana Martin, който в момента излежава две доживотни присъди за затвор в Ню Мексико заради убийството и изнасилването на 15 годишно момиче през 2000. се смята за мозъкът зад зловещите планове за мъчението и убийството на младия изпълнител. За целта той наел съкилийнка си Mark Staake, който трябвало да извърши плановете след като бъде освободен, заедно с племенника си Tanner Ruane. 
 
Планът е бил осуетен, след като Staake е бил арестуван във Върмонт за неизплатени гаранции, след което е предпочел да разкаже всичко за плановете на Martin, а също и да предаде племенника си, който е бил заловен през ноември в Ню Йорк, по същото време, когато изпълнителят е бил в града, изпълнявайки графика на турнето "Believe". 
 
Сега Martin разкри подробности за друг план за убийството на Bieber в съобщение, изпратено до шефовете на тв канал, уверявайки, че няма да има проблем да наеме нови хора, които да приведат в изпълнение плана му. "Уредих друг наемник. И той ще заложи експлозив... на концерт, за да убие всички на сцената и доста от публиката", пише в бележката си затворникът.
 
Писмото, разбира се, веднага е било предадено на полицията и в следствие на това шефовете на затвора са лишили затоворника от всякакви привилегии за общуване, поставяйки го в изолатора, докато тече разследването. 

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Джъстин Бийбър с ново видео

19.10.2021

Топ 10 на най-слушаните в Spotify

31.08.2021