Robbie Williams иска да гради кариера на ТВ водещ

Robbie Williams сподели, че следи активно предаванията на комикa и ТВ водещ Alan Carr и не може да се въздържи да не си помечтае за свое собствено шоу някой ден - без да има съмнения, че ще се справи.
 
"Някой беше коментирал колко е дразнещо, когато аз интервюирам хората, а не давам да интервюират мен. Причините за това са три. Първо, аз се виждам в ролята на водещ и ми харесва да се упражнявам - така че това е нещо, което може и да започна да правя от един момент нататък", изброява Williams. "Второ, 99% от инервютата са пълен боклук, пълен с посредствени въпроси; и трето, аз искрено се интересувам от хората", довършва 39-годишният изпълнител.
 
За кариера в телевизията обаче ще му е нужна не по-малко дебела кожа, отколкото като певец, а Williams признава, че мнението на хората за него все още успява да го засегне: "Има хора по форумите, които пишат неща, които влияят доста зле на увереността ми. Някои от нещата, които съм чел за себе си удрят наистина ниско под кръста. Например наскоро четох неща за себе си и те останаха в мен като рана, която ще нося със себе си дори на сцената това лято", откровено признава той.

Свързани новини

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Роби Уилямс с интимни признания

19.01.2022

Роби Уилямс преиздава хитовите си албуми

24.08.2021

Роби Уилямс играе себе си в "Better Man"

20.05.2021

Take That обмислят завръщане

16.11.2020