Роби Уилямс играе себе си в "Better Man"

Роби Уилямс ще изиграе себе си в предстоящия биографичен филм "Better Man".

Режисьор на проекта е Майкъл Грейси, когото познаваме от "The Greatest Showman". Той е автор и на документалния филм за певицата P!nk - "P!nk: All I Know So Far". 

Животът на певеца или как "една рок звезда вижда и приема себе си" са основните линии в сюжета, разкри неотдавна Грейси. Той сподели още, че филмът ще бъде "сюрреалистичен" и ще прилича на сън, когато имаме треска. Той добави, че ще използва комбинация от методи, за да помогне на звездата да пресъздаде себе си. Нищо чудно и тук изкуственият интелект, който все повече навлиза в създаването на артистични произведения, да намери място във визуализацията.

Тake That

Сюжетната линия тръгва от първите стъпки на британеца в музиката, присъединяването му към култовата група Take That, когато е само на 16 години, и превръщането му в соло звезда. Няма как да бъдат подминати и проблемните зависимости на Уилямс към алкохола и дрогата. Неща, които отдавна са зад гърба му, особено след като се ожени за съпругата си Айда Фийлд през 2010 г. и двамата вече са щастливи родители на четири деца.

"Той не е най-добрият певец или танцьор на света и въпреки това успя да продаде 80 милиона албума по целия свят", казва още Грейси. "Това, което той е имал е волята, визията и увереността да каже: "Ще преследвам мечтата си!".

Освен че Роби ще изиграе Роби, се очаква любимият изпълнител да презапише и някои от най-големите си хитове, които ще бъдат включени в  саундтрака. Филмът се очаква да излезе най-рано в края на 2022 година, тъй като основната част на снимките са предвидени за началото на следващата година в Австралия.

Свързани новини

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Роби Уилямс с интимни признания

19.01.2022

Роби Уилямс преиздава хитовите си албуми

24.08.2021

Take That обмислят завръщане

16.11.2020

The Struts и Роби Уилямс в"Strange Days"

10.09.2020