Роби Уилямс гост в новия сингъл на The Struts

Британските глем рокери The Struts пуснаха нов сингъл със специалното участие на Роби Уилямс (Robbie Williams)
 
"Strange Days" е водещият сингъл от предстоящия едноименен нов албум на The Struts, който ще излезе на 16-ти октомври, 2020 г.
 
Великолепен, галещ слуха дует, който веднага те сграбчва и те връхлита приятно облекчение в днешните хаотични времена. Заедно с останалите 10 парчета от предстоящия нов албум, "Strange Days" се ражда по време на принудителната изолация на бандата вследствие на световната пандемия от COVID-19.
 
Първоначалната идея за песента обаче е на вокалиста Люк Спилър (Luke Spiller), който започва да мисли по нея докато пътува в туристически автобус миналото лято.
 
"Един ден по време на карантината Роби неочаквано ми звънна и попита дали може да разговаряме”, разказва Спилър, като темата е лайв шоуто в Instagram, което The Struts пускат в първите дни на изолацията.
 
“Чухме се и около 2 часа обсъждахме най-различни теми – живота, музиката, НЛО и какво ли още не. Попитах го дали би искал да направим нещо заедно някой ден.
 
И така, докато работехме върху албума, той се съгласи да участва в "Strange Days" и го записахме как изпълнява песента на предната веранда на къщата му."

Свързани новини

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Роби Уилямс с интимни признания

19.01.2022

Роби Уилямс преиздава хитовите си албуми

24.08.2021

Роби Уилямс играе себе си в "Better Man"

20.05.2021

Take That обмислят завръщане

16.11.2020