Първи трейлър на "Only Murders In The Building" със Селена Гомес

"Only Murders In The Building" е нов американски комедиен сериал, с участието на звездите Стив Мартин, Мартин Шорт и Селена Гомес.

Сериалът се състои от десет епизода и ще излезе по Hulu на 31 август. Преди часове беше пуснат първият трейлър на очаквания телевизионен проект: 

Историята проследява трима съседи - в ролите Мартин, Шорт и Гомес, които имат страст към кримките, но се оказват оплетени в разследването на истинско престъпление. Те се впускат в разгадаването на убийство, станало в собствената им жилищна сграда. 

"Сериалът е наистина специален и изненадващо емоционален", каза при представянето на проекта изпълнителният директор на Hulu Крейг Еруич. Гомес разкри, че става въпрос за много смях, но не липсват и драматични моменти. 

Стив Мартин е копродуцент на проекта. Любопитен факт е, че самата Гомес е много запален фен на криминалните истории. През миналата година тя участва в панел на кино форума СrimeCon в Чикаго. 
 
По време на снимките пък папараци уловиха Селена заедно с актьора Арън Домингес и веднага се разгоряха спекулации, че двамата са повече от приятели. Дали това е така - ето какво отговори известната актриса и певица: 

Селена Гомес за музиката на испански, гаджетата и нещата, които не харесва

Свързани новини

Черната пантера се завръща - нов трейлър

04.10.2022

Скандалът с Milli Vanilli излиза на филм

02.09.2022

Мария Бакалова е звездата в нов бг филм

26.08.2022

New York Times хвали български филм

17.03.2022

Вълнуващ дует: Coldplay и Селена Гомес

08.02.2022