Селена Гомес за музиката на испански, гаджетата и нещата, които не харесва

Интересно е около певицата и актриса Селена Гомес.

Изпълнителката промотира новия си албум, в който за първи път пее само на испански. "Просто следя накъде ме води сърцето", казва звездата за новото си EP "Revelación". Певицата е на корицата на новия брой на Rolling Stones, и сега феновете й са в очакване тя да разкрие повече детайли и за живота си извън работата. 

 

В момента Гомес се снима и в комедийния сериал "Only Murders in the Building", където си партнира с чаровника Арън Домингес. Двамата бяха уловени от папараци в близък момент и, естествено, веднага заваляха предположения, че двамата са повече от приятели.

Почитателите на Селена вече нямат търпение да научат дали тя споделя нощите си някого, след като 28-годишната певица е сама още от последната си раздяла с Джъстин Бийбър, който към днешна дата е щастливо женен за манекенката Хейли Болдуин. Гомес излиза и с певеца The Weeknd през 2018 година. 

Наскоро запитана от журналист по темата с връзките Селена отрече да има някого до себе си. Красавицата шеговито каза, че на фона на поредните слухове, че има ново гадже си е помислила, че сигурно това е причината никой да не я кани на среща.

"Току-що бяхме започнали да работим заедно“, каза тя в коментар за снимките с Домингес. "Честно, помислих си: Не е чудно, че момчетата не искат да излизат с мен! Засега това е част от работата ми, която обаче не харесвам." Тя добавя: "Просто се забавлявам, когато казвам, че искам гадже или нещо подобно. Аз всъщност не го мисля. Момчета са много работа." 

А Селена действително е много заета. Освен със снимките на телевизионния сериал, тя се завърна към латино музиката, като преди броени дни представи първия си испаноезичен албум - "Revelación". EP-то съдържа 7 песни, включително колаборации с номинирания за латино Грами Раул Алехандро, мултиплатинения артист Майк Тауърс, и високопризнатия в световен мащаб музикален продуцент и диджей - DJ Snake. 

Ето го и първия испаноезичен сингъл на певицата от десетилетие насам - "De Una Vez", който с излизането си стана номер 1. 

Свързани новини

Селена Гомес води в номинациите

06.04.2023

Ново от Селена Гомес: "My Mind & Me"

08.11.2022

Вълнуващ дует: Coldplay и Селена Гомес

08.02.2022

Селена Гомес - водеща на Оскарите?

14.01.2022

Селена Гомес в новата песен на Coldplay

05.10.2021