Ема Стоун за Круела: "Да си злодей винаги е по-забавно"

Тя е дръзка, смела и мъничко луда - тя е неподражаемата Круела и е готова да създава неприятности. Идва в кината от 28 май! 
 
Филмът е новият визуален шедьовър на Дисни, който нямаме търпение да видим. Разказва завладяващата история на едно талантливо, независимо и отказващо да следва обществените норми момиче, което се превръща в иконичния, обсебен от идеята за палто от далматинци, злодей Круела де Вил. В ролята влиза не по-малко атрактивната и талантлива носителка на Оскар Ема Стоун.
 
Как точно Стоун се вписва в ролята, какво я привлича в оригиналната история и още за атмосферата на игралното изкушение Круела, откриваме в специален поглед зад кулисите: 

Действието на Круела се развива в Лондон, през 70-те години, в разгара на пънк-рок революцията и ни отвежда по стъпките на младата Естела – умно и креативно момиче, твърдо решено да наложи своето име в редиците на най-влиятелните в света на модата. Началото на нейния път обаче е белязан от съдбоносна среща с двама крадци, с които "завладяват" Лондон и вместо към света на модата, се отправят стремглаво към света на неприятностите.
 
Другата основна роля във филма е на легендарната актриса и двукратна носителка на Оскар Ема Томпсън. Тя е в образа на  Баронеса фон Хелман  - именно запознанството на Естела с баронесата ще я превърнат в мрачната и отмъстителна, но никога не изневеряваща на модния си стил – Круела!
 
 
 
Наред с модата, важна и неразделна част от света на Круела е и музиката. Основната песен "Call me Cruella", която ще присъства както в саундтрака, така и в албума с оригинална музика от филма, е дело на мултиплатинената, номинира за редица престижни награди инди рок група Florence + The Machine.

Florence + the Machine записа сингъл за новия филм на Disney

Режисьор на "Круела" е Крейг Гилеспи (Аз, Тоня, Ръка за милиони), а сценарият е дело на Дана Фокс (С жени на море) и номинираният за Оскар Тони МакНамара (Фаворитката). Филмът е по романа "Сто и един далматинци" на Доди Смит. 

Виж и снимките в галерията: 

Свързани новини

Уди Харелсън със странна семейна история

14.08.2023

Виетнам забрани "Барби"

03.07.2023

Ето кой ще се превъплъти в иконата Гунди

05.06.2023

Мерил Стрийп спечели престижна награда

28.04.2023

Мел Гибсън също почете Христо Живков

06.04.2023