Приятелите се завръщат! Eто кога ще бъде излъчен новият епизод на култовия сериал

Дългоочакваният епизод "Приятели: повторно събиране" (Friends: Reunion) ще бъде излъчен на 27 май в платформата НВО Мах.
 
17 години по-късно отново се събират звездите Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк и Матю Пери, в ролите на Рейчъл, Моника, Фийби, Рос, Джоуи и Чандлър.
 
Към "приятелите" ще се присъединят над 15 гост-звезди, съобщиха от НВО Мах. Сред тях са и бивши лица от каста, както и много знаменитости - британският футболист Дейвид Бекъм, актьорът от "Игра на тронове" Кит Харингтън, южнокорейската музикална група BTS, пакистанската носителка на Нобелова награда Малала Юсуфзай и др. Ще има сцени и с поп звездите Джъстин Бийбър и Лейди Гага! 
 
 
Режисьор и продуцент на епизода е Бен Уинстън. В него ще видим същите локации, които помним от популярната през 90-те поредица.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Friends (@friends)

 
 
Сериалът "Приятели" разказва за живота на шестима млади хора от нюйоркския квартал Манхатън. Той започна да се излъчва през 1994 г. и бързо се превърна в една от най-популярните телевизионни поредици през 90-те години. Ситкомът приключи през 2004 г., след 10 излъчени сезона с общо 236 епизода. "Приятели" има шест награди "Еми" и една "Златен глобус".

Свързани новини

Сърцераздирателни постове за сбогом

16.11.2023

Матю Пери отказал сцена в ''Приятели''

09.11.2023

Уди Харелсън със странна семейна история

14.08.2023

"Идолът" бе обявен за най-лошия сериал

06.07.2023

Виетнам забрани "Барби"

03.07.2023