Матю Пери не се е съгласил да снима сцена на изневяра в ''Приятели''

Със сигурност никога няма да забравим покойния актьор Матю Пери, изиграл Чандлър Бинг в култовия сериал ''Приятели''.  И дори две седмици след смъртта му, наяве излизат интересни факти за него. Като например за една отказана от него сцена в сериала, за която може би публиката никога нямаше да му прости.

Матю Пери дори е отказал да снима сцена от петия сезон на ''Приятели''. Сценаристите на сериала са искали да накарат Чандлър да изневери на приятелката си Моника, докато всички главни герои са заедно на почивка в Лас Вегас. По време на сюжета Моника се среща с бивш приятел и решава да отиде на обяд с него. По предварителния сценарий, това е трябвало да предизвика силно разочарование на съпруга ѝ, който решава да сподели неприятностите си с млада служителка на хотела във Вегас, и на финала - да преспи с нея.

 

Актрисата Лиса Кеш, която е трябвало да изиграе момичето от авантюрата на Чандлър, обаче разказва, че цялата сюжетна линия е трябвало да отпадне заради несъгласието на Матю Пери. Звездата от ''Приятели'' е отишъл при сценаристите в деня преди снимките и ги е убедил да се откажат от сцената.

"Репетирахме всичко, но в деня преди снимките пред жива публика, ми казаха, че Чандлър е отишъл при сценаристите и е казал, че аудиторията никога няма да му прости за това, че е изневерил на Моника", казва актрисата в интервю за TMZ.

Целият сериал можеше да се промени, ако сцената с изневярата беше останала в оригиналния си вид, признава Кеш. Тя все пак остава част от актьорския състав в епизода, но в различна роля. Истинският епизод завършва с бързо сдобряване между двамата главни герои, които дори обмислят да се оженят, докато са във Вегас, но установяват, че вече са изпреварени от пияните Рейчъл и Рос.

Пери може би е искал да спести на героя си онова, което е познавал доста добре в личния си живот. В биографичната си книга, която излезе преди две години, той разказва, че цял живот е изпитвал страх да не бъде изоставен, който го е провокирал да прекъсва изпреварващо връзките си с жените, които е обичал (включително с Джулия Робъртс, с която са двойка в средата на 90-те), или да ограничава отношенията си до сексуална връзка без емоционална отдаденост.

Свързани новини

Матю Пери не беше щастлив с ''Приятели''

29.12.2023

Матю Пери и наркотиците

22.12.2023

От какво е починал Матю Пери?

18.12.2023

Зак Ефрон с благодарност към Матю Пери

14.12.2023

Сърцераздирателни постове за сбогом

16.11.2023