Джордж Клуни сподели подробности за живота на Матю Пери

След смъртта на Матю Пери все повече приятели на актьора сякаш започват да говорят за живота му. Джордж Клуни също сподели някои непознати досега подробности от дългогодишното му приятелство с Матю Пери.

Според Клуни Матю Пери не е усетил щастие от грандиозния успех, който постигна с ролята си в "Приятели". В интервю за промоцията на новия му филм "The Boys in the Boat" 62-годишният актьор споделя, че е станал свидетел на борбата на Пери с различните зависимости. Това се случило по време на снимките на "Приятели" и "Спешно отделение" в студиото, които се случвали едновременно и в съседство.

"Познавам Мат от времето, когато беше на 16 години. Играехме заедно падел тенис. Той е с около 10 години по-млад от мен. Беше много, много, много забавно хлапе", разказва Клуни. Той казва, че Пери често е споделял за какво мечтае, а най-голямата му мечта била да се снима в ситком. "Постоянно ни повтаряше, "Искам да се снимам в ситком, човече! Ако ми дадат роля в ситком, ще бъда най-щастливият човек на света!"

Е, Пери в крайна сметка получава ролята на Чандлър Бинг в "Приятели" и става звезда. "Но той все така не беше щастлив", казва Клуни. Въпреки че е изпълнил голямата си мечта, това не му донесло нито щастие, нито мир. ''Той не беше щастлив. Сериалът не му донесе наслада, радост и спокойствие.''

"Приятели" и "Спешно отделение" се снимали паралелно в съседни студиа и Матю Пери често се виждал с Джордж Клуни. "Да гледаш това, което се случва, беше тежко -  бяхме заедно в Warner Brothers, бяхме един до друг - беше трудно да го гледаме, защото не знаехме точно през какво преминава", споделя още Клуни. "Просто знаехме, че не е щастлив, но нямах представа какво прави. 12 викодина на ден и всичко друго, за което после той сам разказа, направо ти разбива сърцето. Това доказва, че успехът и парите и всички други такива неща не ти носят автоматично щастие. Трябва да си щастлив със себе си и с живота си", завършва Джордж Клуни.

И Клуни, и Пери се изстреляха към славата по едно и също време, тъй като и "Спешно отделение", и "Приятели" дебютираха през 1994 г.

Свързани новини

Зак Ефрон с благодарност към Матю Пери

14.12.2023

Бляскави заедно: Робъртс и Клуни

08.09.2022

Джордж Клуни и Джулия Робъртс в нов филм

29.04.2022

Джордж Клуни и Брад Пит в нов филм

27.09.2021

Джордж Клуни влезе в болница заради роля

10.12.2020