Джордж Клуни и Джулия Робъртс отново заедно на екран

Любимата екранна двойка Джордж Клуни и Джулия Робъртс скоро ще ни зарадват с нова романтична комедия. Universal представиха първия трейлър на романтичната комедия на Ол Паркър "Билет за рая" ("Ticket to Paradise"), в която участват двете суперзвезди. Това се случи на професионалното изложение CinemaCon в Лас Вегас. 

Клуни и Робъртс играят разведена двойка, която се събира отново, за да пътува до Бали, в опит да попречи на дъщеря им, изиграна от Кейтлин Девър, да направи същата грешка, която те вярват, че са направили преди 25 години, а именно като се омъжи за някого, когото току-що си срещнал.

В интервю за "Ню Йорк Таймс" наскоро Робъртс, признава, че благодарение на последните си филми - "Gaslit" с Шон Пен и "Ticket to Paradise" с Джордж Клуни изживява "актьорските си мечти". Актрисата разкрива и защо не се е снимала в други романтични комедии през последните години. "Хората погрешно си мислят, че не съм правила романтични комедии, защото не съм искала да ги правя. Ако бях прочела нещо на нивото на "Нотинг Хил" или като лудото забавление в "Сватбата на най-добрия ми приятел", щях да го изиграя. Не бях получила нищо подобно преди "Билет за рая", добавя тя, с което вдига летвата на очакванията ни. Филмът ще излезе през октомври.

Свързани новини

Матю Пери не беше щастлив с ''Приятели''

29.12.2023

Бляскави заедно: Робъртс и Клуни

08.09.2022

Джордж Клуни и Брад Пит в нов филм

27.09.2021

Джордж Клуни влезе в болница заради роля

10.12.2020