Разследват известна жена, която може да е свързана със смъртта на Матю Пери

Нови разкрития излизат по-малко от година след смъртта на обичания актьор Матю Пери.

Полицията в САЩ задържа и разпита известна дама във връзка със смъртта на звездата от сериала "Приятели". Тя е била негова приятелка, разкрива ексклузивно In Touch. Според източник на изданието те се запознават, докато лекуват наркотичната си зависимост. "Беше неочаквано приятелство, но те се облегнаха един на друг", казва той.

Вътрешният човек казва, че тя "е била в пълен шок и не е имала представа за какво се отнася заповедта за обиск", когато властите пристигат в къщата ѝ. Униформените разследват как Матю се е сдобил с наркотиците, които са го убили. Според тях заподозряната е била с Матю Пери по времето, когато му е станало лошо. При обиска са иззети телефонът и лаптопът на жената. Тя отрича да е замесена.

Името на знаменитостта не се разкрива, но става ясно, че тя е станала известна благодарение на първия си брак. Според потребители става въпрос за Кортни Лав, която мнозина обвиняват за смъртта на бившия ѝ съпруг Кърт Кобейн.

Матю е бил на рехабилитация 15 пъти. "Изживях половината си живот в една или друга форма на лечебен център", пише той в своите мемоари от 2022 г. "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо". "За да остана жив, трябваше да се превърна в професионален пациент."

Припомняме, че Матю Пери почина на 29 октомври. Той беше открит безжизнен в джакузито в дома му в Лос Анджелис.  Месец по-късно стана ясно, че той е починал в следствие на "остър ефект" след прием на кетамин.

Свързани новини

Матю Пери не беше щастлив с ''Приятели''

29.12.2023

Матю Пери и наркотиците

22.12.2023

От какво е починал Матю Пери?

18.12.2023

Зак Ефрон с благодарност към Матю Пери

14.12.2023

Сърцераздирателни постове за сбогом

16.11.2023