Cheryl Cole ще си вземе почивка след разпадането на Girls Aloud

Cheryl Cole планира да си вземе "отпуска" от сцената, след като с останалите момичета от Girls Aloud обявиха разпадането на групата.
 
Това поне е заключението, което се налага от туита на Cheryl, която сподели в мрежата: "Това е първият път, в който спя повече от 2 часа за 4 дена и пак не се чувствам човек!", написа Cheryl в събота, 23 март. "Ще си взема отпуска, за да си почина и да се възстановя. Искам да се гушна с кучето си, да се видя със семейството, приятелите и любимите си хора".
 
"Cheryl е боец, когато става дума за работни ангажименти, обожава да прави музика и да е на сцената", допълва картината източник на "Sunday Mirror", "но сега усеща, че има нужда от почивка и възможност да зареди батериите, тъй като почти не е имала време да почине в последно време". И допълва: "От момента, в който издаде Call My Name през май 2012, тя попадна във водовъртежа на промоцята му, а после и в турнето за втория й албум, A Million Lights в Англия и Ирландия през октомври. Сега пък приключи турнето на Girls Aloud и Cheryl най-сетне има време да изчзне от светлините на прожекторите. Не бърза да записва друг албуми отхвърли възможността да се върне като съдия в X Factor", обобщава информаторът.
 
Според информацията, сега Cheryl планира да замине за Лос Анджелис и да прекара повече време с Tre Holloway - мъжа, с когото излиза в последната година.

Свързани новини

Cheryl Versini подготвя своя модна линия

27.11.2015

10 певици, пострадали от цигарите

18.12.2014

Cheryl Cole получи рози за 10 000 паунда

23.07.2014

Cheryl Cole мина тайно под венчило

14.07.2014

Излезе класация за най-богатите под 30

16.05.2014