Chris Brown обясни причината за скандала за 10 долара

Chris Brown се защити заради скандала, който беше запечатан на камера, когато заплашваше служител от паркинг заради $10 такса паркинг, настоявайки, че видяното далеч не изчерпва историята. 
 
Изпълнителят се нахвърли върху член на персонала пред боулинга PINZ в Лос Анджелис, след като той се опита да си поиска 10-те долара за това, че е обслужвал колата на певеца. Разбира се, вездесъщите камери на TMZ.com бяха там и уловиха крамолата, но според Brown - не всичко. Той настоява, че е бил раздразнен, защото преди влизането си в заведението е дал на валето пребогат бакшиш - но това не е попаднало на записа. 
 
В интервю във вторник Brown обясни: "Мога да обясня ситуацията. Може да съм всякакъв, но едно се знае от всички - давам отлични бакшиши. Десет долара не биха могли да са проблема... Но преди да влезем, дадох на човека $100. Дойдохме с две коли. Паркингът струва 5 долара на кола. Вие си направете сметката за разликата. И когато излязохме, той започна да ми обяснява "Знаеш ли какво? Трябва да дадеш по $20 за всяка кола". Аз му казвам: "Сър, одеве ви дадох $100", а той ми вика: "Не, трябва да дадеш $10". Той явно искаше да види дали не може да издои още пари, аз нямах намерение да му ги дам и нещата се разгорещиха." 
 
Brown обаче казва, че си е научил урока и следващия път ще постъпи другояче: "Трябваш просто да си затворя устата и да кажа на охраната си да вземе ключовете, а аз да го чакам до колата".

Свързани новини

Крис Браун отново на съд

31.01.2022

Chris Brown - “Undecided”

08.01.2019

Chris Brown набил жена заради снимка?

04.01.2016

Rihanna се надявала да промени Brown

06.10.2015

Австралия не дава виза на Chris Brown

28.09.2015