Chris Brown набил жена заради снимка?

Американският певец Chris Brown е обвинен, че е набил жена, която го снимала по време на парти в Лас Вегас, щата Невада, съобщава bgnes.com.
 
Полицейски служители вече са започнали разследване на случая. Ако получената информация се потвърди, 26-годишният певец ще бъде обвинен в нанасяне на побой. Пострадалата жена е Liziane Gutierrez. Според нейната версия тя успяла да пренесе тайно мобилен телефон с вградена цифрова камера на частно парти в нает от Brown апартамент и направила снимка на изпълнителя. Той забелязал това и побеснял, развикал й се и я ударил в окото. Gutierrez напуснала партито след инцидента и съобщила в полицията. Не се наложило да бъде хоспитализирана. Mike G, мениджърът на Brown, отрича категорично тази информация и заплашва със съд за клевета. 
 
През 2009 Brown жестоко преби приятелката си - поп звездата Rihanna и бе осъден условно на пет години и 180 дни общественополезен труд. Певецът многократно е заявявал публично, че се разкайва за действията си и в края на 2010 премина курс срещу домашно насилие, а по-късно дори се помири с Rihanna.

Свързани новини

Крис Браун отново на съд

31.01.2022

Chris Brown - “Undecided”

08.01.2019

Rihanna се надявала да промени Brown

06.10.2015

Австралия не дава виза на Chris Brown

28.09.2015

Обраха дома на Chris Brown

16.07.2015