Rihanna се надявала да промени Chris Brown

Rihanna сподели, че навремето подновила романа си с Chris Brown, след побоя, който той й нанесе, защото смятала, че може да го промени.
 
Изпълнителката беше атакувана от приятеля си в нощта преди церемонията по раздаването на Grammy през 2009. Brown беше съден за побой и осъден на пробация, а също му беше издадена и ограничителна заповед, за да е сигурно, че ще стои настрана от барбадоската красавица. Въпреки това обаче през 2012 те подновиха връзката си и Rihanna отмени заповедта.
 
Певицата признава, че е дала втори шанс на Brown, защото си е мислела, че той може да се промени. “Смятах, че каквито и неприятности да се случват в една връзка, някои хора са по-силни от други и може би на мен просто ми е писано да се справям с гадости като тези”, казва тя пред сп. "Vanity Fair". “Мислех си, че съм като ангел-пазител на този човек, да съм до него, когато не е достатъчно силен, когато не разбира света около себе си, когато просто има нужда от някой, който да го окуражи с позитивизъм и добра дума.”
 
Попитана дали е мислела, че може да го промени, тя казва: “100% да. Бях много закрилнически настроена. Мислех, че хората не го разбират, дори след инцидента… Но след време разбираш, че в тази ситуация ти си врагът. Искаш най-доброто за този човек, но със самото си присъствие му напомняш за провалите му, за лошите моменти в живота му, а дори да решиш да се примириш с нещо, той вече те гледа с пренебрежение, защото смята, че щом се примиряваш, ти самият си съгласен, че това и заслужаваш. Тогава вече си казах "Опа, много глупава съм била да си мисля, че съм длъжна да търпя всичко това". Понякога просто трябва да си тръгнеш.”

Свързани новини

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

Двойката е все така заедно

20.04.2022

Бременната Риана на корицата на Vogue

13.04.2022

Риана ще стане майка

01.02.2022