5 факта за новия клип на Taylor Swift (видео)

В клипа на синъгла "Out Of The Woods" Taylor Swift преминава през зловещи джунгли, гора с вълци и океански вълни. В мрежата вече обявиха пет факта за новия клип, пише bgnes.com. 
 
 
1. Снимките са правени през ноември 2015 в Нова Зеландия
Снимачният екип е работил в необичайни природни условия. "Taylor изцяло се посвети на снимките. Аз бях със скиорски костюм, а тя се снимаше с лятна рокличка. Наложи й се да се измъчи заради изкуството", разказва режисьорът на видеото Joseph Kahn. 
 
2. Работата върху клипа се оказала застрашена от буря
Тя била толкова силна, че изпотрошила дърветата. Снимачният екип трябвало да бъде евакуиран, а самите снимки били удължени със седмица повече от планираното. 
 
3. Природозащитници били много недоволни от снимките
Снимките са правени на новозеландския плаж Bethells Beach. В тези места гнезди рядката за страната птица златиста булка и според еколозите снимачният екип е нарушил покоя на обитателите на плажа. 
 
4. Клипът на "Out OF The Woods" завършва с надписа: "Тя го загуби. Но намери себе си и това бе всичко, което й трябваше"
Поклонниците предполагат, че тези думи, както и целият текст на песента, се отнасят за отношения на Swift с Harry Styles. Не е тайна, че Swift пише песни за бившите си любовни връзки. Във връзка с парчето тя беше казала: "Имах такива отношения, при които всеки ден си мислиш: има ли изобщо бъдеще, или всичко свършва още утре. Това са такива отношения, в които никога не чувстваш, че твърдо стоиш на земята. В това има нещо вълнуващо, но едновременно изпитваш безумно безпокойство и невероятно чувство на неразбиране". 
 
5. Режисьорът Joseph Kahn е утвърден автор на видеоклипове
Работил е с Lady Gaga, Shakira, Britney Spears, Christina Aguilera, George Michael, U2, Maroon 5 и др. За Taylor той е направил няколко клипа - за синглите "Blank Space", "Bad Blood" и "Wildest Dreams", където в главната роля се снима Scott Eastwood. Това видео бе много критикувано, защото събитията в него се развиват в Африка, а във видеото няма нито едно чернокожо лице.

Свързани новини

Тейлър Суифт счупи всички рекорди

31.10.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Тейлър Суифт с научна степен

30.03.2022

Тейлър Суифт - сгодена?

21.02.2022

Ново от Ед Шийрън feat. Тейлър Суифт

11.02.2022