Нов дует от Ед Шийрън и Тейлър Суифт: "The Joker And The Queen"

Ед Шийрън и Тейлър Суифт представиха вълнуващия си дует "The Joker and the Queen".

Песента е включена в новия албум на Шийрън (=), но в този вариант има нов куплет, с любезното съдействие на Суифт. Американската певица пее втория куплет на ремикса, заменяйки оригиналния текст на Шийрън с женската гледна точка в любовната песен. Принос за красивите струнни инстументи в песента има брата на Ед - Матю. 

Това е четвъртата колаборация между двете суперзвезди, след "Everything Has Changed", "End Game (feat. Future)" и "Run". Всъщност видеото на "The Joker and the Queen", режисирано от Емил Нава, е продължение на историята в "Everything Has Changed" отпреди близо 10 години, с участието на същите актьори, които се впускат в нови приключения.
 
 
 
Тейлър Суифт написа в Instagram: "Това видео ме кара да мисля за нашето приятелство през всичките тези години. Също така не мога да повярвам, че Джак и Ава от видеото на "Everything Has Changed" се върнаха и направиха това!! Носталгичен рай!” Носталгичен? Може би с надеждата никога да не порасна? Надолу в заешката дупка, тръгваме!, пише певицата, като прави аналогия с "Алиса в страната на чудесата". 
 
Преди дни Ед Шийрън спечели наградата BRIT за автор на годината. В интервю на червения килим той анонсира днешната премиера.

От издаването на албума "=" през октомври 2021 насам, Шийрън продължава да доминира в класациите по света, особено на родния си пазар, където отбеляза четири No.1 позиции само през 2021: "Bad Habits", "Shivers", "Merry Christmas" с Елтън Джон и "Sausage Rolls for Everyone".

Свързани новини

Тейлър Суифт предизвика скандал в Азия

08.03.2024

Нова песен, нов албум

06.03.2024

Тейлър Суифт продължава да обира награди

23.02.2024

Тейлър Суифт промени играта

15.02.2024

Тейлър Суифт поощри екипа си

09.02.2024