Десислава Христова – Слава с първи самостоятелeн проект след "Гласът на България"

Броени месеци след края на участието си в "Гласът на България", Десислава Христова е готова с работата по своя първи самостоятелен проект, реализиран съвместно с нейния брат Николай Христов. 
 
Името на песента е "Смелост", заради силното послание, което носи текстът - как човек трябва да се бори за мечтите си и най-вече да вярва в тях. Аранжиментът е на Борислав Бояджиев-Борче, а оркестрацията е дело на Румен Бояджиев-син. 
 
 
"Привилегия и удоволствие е да се работи с тези прекрасни музиканти, толкова лесно вникнаха в идеите, които имах и ги реализираха още по - хубаво, отколкото си представях" - споделя Десислава Христова. В записа на песента участва и оркестър - младите и талантливи Drop Down Community. 
 
Режисьор на видеото към песента, заснето в рамките на един ден, е Томислав Михайлов - Чочо, който прави една изключително красива и много силно въздействаща картина, която предава много точно настроението и посланието на песента. А локацията, както Деси разбира с изненада в деня на снимките, е същото, в което са снимали осми сезон на "Гласът на България", в който тя участва. 

Свързани новини

Мирослава Кацарова с нова програма

10.01.2024

Представени за всички музикални стилове

22.11.2023

Белослава се извини

12.07.2023

Посмъртно: Тупак Шакур със звезда

08.06.2023

Преслава Пейчева с нова песен

19.04.2023