Тейлър Суифт e най-щедрата знаменитост

Благодарение на добрите си дела певицата от САЩ Тейлър Суифт за четвърти пореден път оглави класацията за най-щедри знаменитости на годината, изготвяна от сайта Do.Something.org, съобщи Контактмюзик.
 
Изпълнителката на хита Shake It Off е известна с благородните си жестове. Тази година Тейлър Суифт дари 50 000 долара на своя млада почитателка, болна от левкемия, която пропусна концерт на любимката си, за да се подложи на лечение. Същата сума певицата предостави в кампания за набиране на средства за лечението на болен от рак племенник на един от танцьорите й. Други 50 000 долара Суифт дари на Сиатълския симфоничен оркестър. Певицата направи и дарение от 25 000 книги за училища в Ню Йорк.
 
Втората позиция в класацията на знаменитостите, които използват положението си, за да вършат добри дела, заема певицата Майли Сайръс, благодарение на дейността й чрез фондацията й "Хепи хипи" за подпомагане на бездомни млади хора.
Челната петица в класацията за щедри знаменитости се допълва от Бионсе, Анджелина Джоли и кечиста, преквалифицирал се в актьор Джон Сина. Сред класираните в Топ 20 са също младата актриса и певица Зендая Колман, Джон Леджънд и съпругата му Криси Тийгън, Деми Ловато, Джъстин Бийбър, Ейми Шумър, Кейтлин Дженър.

Свързани новини