Крис Браун е обвинен в изнасилване

Певецът Крис Браун е обвинен в изнасилване.
 
Жената, чието име официално не се съобщава, твърди, че Браун я е упоил и изнасилил на яхтата във Флорида през декември 2020. Тя е подала жалба срещу изпълнителя в съд в Лос Анджелис и иска обезщетение от 20 милиона щатски долара, съобщава life.dir.bg.
 
Гражданският иск е подаден от името на Джейн Доу (име, което се дава на всяка анонимна или неизвестна жена - мъжкият еквивалент е Джон Доу), представяща се за музикантката и хореографка. Тя казва, че е била поканана от певеца на яхта. Браун предложил питие, което тя приела и двамата обсъждали кариерата й, става ясно от жалбата.
 
След втората напитка обаче жената изведнъж се почувствала дезориентирана и физически нестабилна. Певецът я завлякал в спалнята, свалил бикините й и правил с нея секс без съгласието й, пише в документите, подадени в съда. От жалбата става ясно, че Крис Браун се обадил на ищцата ден след инцидента, като й казал да вземе противозачатъчно хапче, за да предотврати възможност от забременяване. Тя твърди също, че са се виждали още два пъти след това.
 
Жената се оплаква, че страда от резки "промени на настроението, загуба на апетит, паник атаки и има опасност да се самонарани". За коментар не са открити нито адвокат, нито представител на певеца. В профила си в Инстаграм Браун написа: "Когато реализирам музика или проекти, "ТЕ" се опитват да пускат истински лъжи".
 
Крис Браун се призна за виновен в нападение над певицата Риана, когато двамата се срещаха през 2009. За инцидента стана ясно, след като се появиха снимки на изпълнителката със синини по лицето.
 
Жена обвини Браун, че я е изнасилил в хотел в Париж през 2019. Той отрече категорично твърдението и подаде срещу нея жалба за клевета. Тогава не се стигна до съдебни процедури.

Свързани новини

За няколко дни - два албума

13.03.2024

Риана с първи концерт от 8 години насам

06.03.2024

Албумът на Ариана Гранде излиза скоро

05.03.2024

A$AP Rocky с новини за Риана

20.02.2024

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024