Датската звезда MØ с нов сингъл и албум

Датската поп звезда MØ представи новия си албум Motordome и сингъла "New Moon". 

Това е третият студиен албум на изпълнителката на хитовете "Lean On" и "Live To Survive". Записът последва Forever Neverland от 2018 г. Водещото парче от албума "New Moon" разказва за раздялата, за изоставяне на нещата, които ни дърпат назад и поставянето на ново начало. 

”New Moon” е песен, създадена да демонстрира нова ера, песен за възстановяване на контрола. За мен това е напомняне да се вслушвам в себе си, да вярвам на инстинктите си и да не позволявам на външни сили да замъглят зрението и преценката ми. Надявам се и други хора да получат същата енергия от моята музика.", споделя MØ.
 
Очевидно певицата претърпява лична и професионална трансформация. Тя казва, че албумът е израз на огромната промяна в живота й. "Въпреки че все още правя това, което обичам, го чувствам като нова глава. Една ера от живота ми приключи и сега навлизам в нова. Това е малко страшно, но и освобождаващо.", разкрива певицата.
 
 
Преди "New Moon" MØ вече сподели две парчета от албума - "Brad Pitt" е еуфоричен изблик в типичния за певицата електро-поп стил. Във видеото тя е дегизирана като популярния актьор, в когото певицата признава, че е била влюбена като тийнейджърка. Видеото на "Goosebumps" пък е заснето в родния й град Копенхаген и показва по-мрачната страна на скандинавската изпълнителка. 

Свързани новини

Чуй Yeah Yeah Yeahs и "Burning"

11.08.2022

Аrcade Firе се завърнаха с нов сингъл

18.03.2022

Purple Disco Machine с поклон към 80-те

07.03.2022

Manic Street Preachers се завърнаха

21.09.2021

Виж Lizzo и новото ѝ парче "Rumors"

13.08.2021